Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ianis Zicu negociază o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Ce propunere a primit

EXCLUSIV | Ianis Zicu negociază o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Ce propunere a primit

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Zicu este aproape de revenirea în fotbalul românesc după ce a primit o ofertă interesantă.

Ianis Zicu a plecat în urmă cu o lună de la Unirea Constanţa, proiect în care crezuse, dar este gata să revină în fotbalul românesc.

Antrenorul în vârstă de 37 de ani a primit în aceste zile o ofertă interesantă, de la o echipă cu mult mai multe ambiţii.

Ianis Zicu, aproape de o revenire spectaculoasă. Ce ofertă a primit

Ianis Zicu şi-a început cariera de antrenor la Farul Constanţa, unde a reuşit să obţină rezultate peste posibilităţile echipei.

În vară, după ce brandul Farul a fost preluat de Gică Hagi, el a fost de acord să meargă alături de proiectul Unirea Constanţa, echipă care i-a luat locul în Liga 2.

Însă Unirea Constanţa a ajuns rapid într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar şi, între timp, aici a ajuns să se implice Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali.

În urmă cu o lună, când echipa încă nu fusese preluată de Geambazi, Ianis Zicu a decis să-şi dea demisia de la Unirea Constanţa.

Fostul internaţional român a lăsat totuşi o impresie bună în perioada în care a fost antrenor la Farul şi acum a primit o ofertă interesantă.

Surse Telekom Sport susţin că antrenorul în vârstă de 37 de ani a primit o propunere de la ASU Poli Timişoara, echipă care anul trecut a fost în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1.

Însă, în acest sezon, are doar două victorii în 6 etape şi doar 7 puncte acumulate. Mult sub aşteptările conducerii, mai ales că Poli Timişoara îşi propune să intre din nou în play-off.

În ultimul meci, Poli Timişoara a pierdut cu 4-1 la Metaloglobus şi şefii clubului din Banat vor astfel să-l înlocuiască pe antrenorul Dorin Toma.

Ar fi o revenire spectaculoasă pentru Ianis Zicu, pentru care Timişoara a însemnat o bornă importantă în carieră.

În 2011, din postura de jucător al lui Poli Timişoara, Ianis Zicu a câştigat singurul titlu de golgheter din carieră, după ce a încheiat sezonul cu 18 goluri marcate. Ulterior, el a fost vândut la ŢSKA Sofia pentru 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: ianis zicu 

viewscnt
Articole similare