Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iasmin Latovlevici a fost aproape de a semna cu o altă echipă din Liga I: "Am discutat cu el, am vrut să-l luăm"

EXCLUSIV | Iasmin Latovlevici a fost aproape de a semna cu o altă echipă din Liga I: "Am discutat cu el, am vrut să-l luăm"

CFR Cluj

Comentarii

Iasmin Latovlevici (34 de ani) a fost transferat la CFR Cluj. Fundaşul stânga a semnat pe doi ani cu echipa lui Dan Petrescu din postura de jucător liber de contract.

Însă, înainte de a semna cu CFR Cluj, Iasmin Latovlevici a fost aproape de o revenire în Liga I la o altă echipă cu pretenţii la play-off.

"Şi noi am discutat cu Latovlevici, la un moment dat, am avut intenţia de a-l transfera la noi, dar avem doi fundaşi stânga care au contract în vigoare şi am oprit negocierile" , a spus preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, la Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a evoluat în sezonul precedent în Ungaria, la Kisvarda. CFR Cluj va fi a patra echipă din România pentru care Latovlevici evoluează în Liga I, după ACS Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FCSB. Născut în Moldova Nouă, fundaşul stânga mai are în CV echipe precum CFR Timişoara, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray şi Bursaspor.

În CV, noul fundaş stânga al CFR-ului are nu mai puţin de şapte trofee cu FCSB: trei titluri, două Cupe, două Supercupe şi o Cupă a Ligii. Latovlevici este campion şi cu Galatasaray, în sezonul 2017-2018.

Latovlevici a bifat în carieră 12 meciuri pentru echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: latovlevici 

viewscnt
Articole similare