Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ieşi afară, nu îţi e ruşine?". Cornel Dinu a răbufnit! Cine ar fi, de fapt, proprietarul lui Dinamo. Cum vor fi plătite salariile

EXCLUSIV | "Ieşi afară, nu îţi e ruşine?". Cornel Dinu a răbufnit! Cine ar fi, de fapt, proprietarul lui Dinamo. Cum vor fi plătite salariile

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a analizat situaţia de la Dinamo Bucureşti. Fostul antrenor din "Ştefan cel Mare" a avut un discurs dur la adresa lui Pablo Cortacero, a susţinut că Ionuţ Negoiţă e proprietarul clubului şi a dezvăluit cum vor fi plătite restanţele salariale.

Cornel Dinu a răbufnit: "Ieşi afară, nu îţi e ruşine ce ai făcut cu echipa asta?"

Dinamoviştii tot aşteaptă banii şi mărirea de capital promise de acţionarul majoritar, Pablo Cortacero. În schimb, Cornel Dinu a susţinut că spaniolul nu mai poate fi iertat, după lunile de coşmar trăite de "câini": "Ce se petrece la Dinamo e inimaginabil. Niciodată în istoria vreunei echipe nu s-a mai întâmplat aşa ceva.  De prin martie spun că se va alege praful cu băieţii ăştia. Dacă aş fi conducător la Dinamo şi ar veni mâine cu 20 de milioane de euro, l-aş da afară pe poartă. Ieşi afară, nu îţi e ruşine ce ai făcut cu echipa asta? El şi mai sunt şi alţii. Ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimele luni de zile a fost o asociere în vederea comiterii de infracţiuni. 

Poate că din jalea asta, la ce s-a întâmplat din august, când a apărut acest Cortacero, cu aceste contracte infernale... A fost un sat, o casă fără lider, fără câini, fără oameni competenţi. Ceea ce fac acum suporterii este de apreciat", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91".

Ionuţ Negoiţă încă e proprietarul lui Dinamo, susţine Cornel Dinu! Cum vor fi plătite salariile

Cornel Dinu a explicat cum s-a ajuns la situaţia în care tot Ionuţ Negoiţă e proprietar la Dinamo, în ciuda apariţiei lui Pablo Cortacero. De asemenea, legenda alb-roşiilor a explicat mutarea făcută de Ioan Mărginean, prin care se vor plăti salarii la Dinamo:

"Proprietarul echipei în continuare este Negoiţă. Cortacero este un asociat unic administrator. Dar nu poate să ia nicio decizie de înstrăinare a acţiunilor, decât ale coaforului. Un coafor care a plătit 2 milioane lui Nicolae Badea, nu are niciun angajat, nu are niciun profit. Din păcate, nimeni nu face ce trebuie. 

Şi DDB, de la început ar fi trebuit, pentru că a avut o clauză, să participe  şi să vadă dacă există bonitatea cumpărătorului. Şi dacă nu au fost prezenţi, şi nu au fost, să ceară 100.000 penalitate de la Negoiţă.

Mărginean a reuşit astăzi (n.r. - vineri) , printr-un jurist al lui, ca banii care vor intra pe 25 ianuarie de la ligă, vreo 250.000 de euro, să fie transferaţi printr-o cesiune direct în conturile unor jucători care vor rămâne", a mai spus Cornel Dinu.  

Afla mai multe despre: cornel dinudinamosalarii dinamodinamo liga 1pablo cortacero 

viewscnt
Articole similare