Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iftime a "dat din casă". Ce condiţie le pune antrenorilor care vin la Botoşani, câţi bani a băgat în echipă şi ce oferte au jucătorii

EXCLUSIV | Iftime a "dat din casă". Ce condiţie le pune antrenorilor care vin la Botoşani, câţi bani a băgat în echipă şi ce oferte au jucătorii

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime (59 de ani) a povestit, în exclusivitate la Telekom Sport, cum s-a trezit cu o gaură imensă în bugetul FC Botoşani în 2015, iar de atunci pune o singură condiţie tuturor antrenorilor pe care-i angajează la echipa sa. Iftime a dezvăluit şi ce sumă a investit la FC Botoşani până acum doi ani.

Omul cu banii de la FC Botoşani a dezvăluit că s-a gândit serios să se retragă din fotbal în 2015, când s-a trezit cu datorii de 1,8 milioane de euro la club. Valeriu Iftime a povestit în direct la Telekom Sport că, de atunci, tuturor antrenorilor care le vin la echipa sa le pune o singură condiţie: să vândă jucătoi de 800.000 de euro pe an.

"Nu socoteam banii decât la final de an. Am avut şi o contabilitate neatentă. Dădeam bani în firmă, încă o sută de mii, încă o sută de mii. M-am trezit în 2015, după doi ani de Liga I, cu datorii de 1,8 milioane de euro.

Atunci am început să mă gândesc foarte serios dacă să mă retrag sau nu din fotbal. Singura soluţie pe care am văzut-o a fost să încercăm să vindem fotbalişti. Din acel moment, orice antrenor care a venit la mine i-am spus: "Îţi dau ce salariu vrei tu, dar eu trebuie să vând fotbalişti de 800 de mii de euro pe an", se întâmpla acum trei ani"
, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Iftime şi asociaţii săi au cheltuit până acum opt milioane de euro la FC Botoşani: "Noi am băgat în fotbal până acum doi ani aproximativ 8 milioane de euro, eu cu asociaţii mei. 8 milioane de euro sunt bani mulţi. Dacă mi-ar fi spus cineva acum 15 ani că vii în fotbal şi cheltui nişte bani, niciodată nu aş fi făcut-o", a mai spus patronul FC Botoşani.

Afaceristul din Botoşani a conchis prin a anunţa că are oferte pentru trei jucători, în afară de cea bine cunoscută pentru Andrei Chindriş (21 de ani), de la FCSB: "La ora actuală am oferte pentru Ofosu, pentru Ashkovski, pentru Dugandzic am o ofertă nouă", a declarat Valeriu Ifitme.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare