Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iftime a dezvăluit de ce a picat transferul lui Haruţ la FCSB: "L-am felicitat. Nu e ca Moruţan sau ca Miron"

EXCLUSIV | Iftime a dezvăluit de ce a picat transferul lui Haruţ la FCSB: "L-am felicitat. Nu e ca Moruţan sau ca Miron"

Fotbal intern

Comentarii

Iftime a vorbit despre transferul ratat al lui Haruţ la FCSB. Finanţatorul celor de la FC Botoşani crede că fundaşul dreapta a făcut alegerea potrivită de a nu semna cu echipa lui Gigi Becali.

Iftime este surprins, totuşi, că Haruţ nu a semnat cu echipa lu Becali, dar îl apreciază pentru tăria de caracter de care a dat dovadă fundaşul dreapta.

"Surprins şi nu chiar, adică sunt surprins că n-a semnat, da. Dar de ce n-a semnat, nu mai sunt surprins şi am fost de acord cu copilul.

El a fost pus în faţa unui contract pe 7 ani şi a zis că nu semnează pe 7 ani, că nu se vede peste 7 ani având 16.000 euro la FCSB pe lună, ipotetic vorbind.

Având în vedere şi istoricul lui de la Timişoara, unde era dependent de alţii, a zis că vrea să fie liber, să joace fotbal, nu-l interesează banii, FCSB-ul sau altă echipă, vrea să joace şi va câştiga mai mult. Acest copil nu fuge după bani, nu vrea la FCSB aşa cum au vrut alţii când au plecat de la mine, parcă au prins pe nu ştiu cine de picior şi plecau fără să se mai uite în spate.

FCSB-ul la prima vedere îţi dă un elan, o atitudine şi o stare în care spui că eşti cineva. El nu crede în termen scurt, el vrea pe termen lung. Pe termen lung spune că va câştiga bani şi ca atare vrea să fie liber peste 2-3-5 ani, să-şi câştige viitorul. 

L-am felicitat pe copil pentru că are această putere, că nu e la fel ca Moruţan, ca Miron, care atunci când au primit de la FCSB", a spus Iftime la Telekom Sport.

Transferul lui Haruţ la FCSB a picat

Haruţ a refuzat să joace pentru FCSB şi va continua la FC Botoşani. Transferul a picat după ce roş-albaştrii i-au propus un contract prin care fundaşul dreapta "se lega" de echipa lui Gigi Becali pentru următorii zece ani.

Haruţ ar fi primit două contracte, ambele pe 5 ani, cel de-al doilea devenind activ înainte cu 6 luni ca primul contract să expire. Despre acest aspect a vorbit şi impresarul fotbalistului, Florin Vulturar.

"Este blocat transferul, nu neapărat picat. Au fost nişte clauze. Contractul a fost acelaşi, dar au fost acele clauze nu au fost acceptate de Haruţ. Nu a fost de acord cu ele. Eu nu pot să influenţez jucătorul, dacă nu le acceptă", a declarat Florin Vulturar.

"Nu semnează cu siguranţă la FCSB, vine la Botoşani şi în vară o să vedem. Dacă va avea ofertă de la FCSB în nişte condiţii rezonabile, va semna, dacă nu, nu", a mai spus Iftime la Telekom Sport.

Denis Haruţ este evaluat la 1 milion de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: harut 

viewscnt
Articole similare