Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Îi dă transferul lui Torje tactica peste cap lui Miriuţă? Ce spune Ioan Andone

EXCLUSIV | Îi dă transferul lui Torje tactica peste cap lui Miriuţă? Ce spune Ioan Andone

Superliga

Comentarii

Ioan Andone este de părere că venirea lui Gabi Torje la Dinamo i-ar putea da peste cap planurile tactice ale lui Vasile Miriuţă. În schimb, spune că Dinamo are nevoie de un jucător precum Torje.

Gabi Torje negociază din nou cu Dinamo şi de această dată sunt şanse mari să se realizeze. Ioan Andone spune însă că acest transfer i-ar putea da peste cap tactica lui Vasile Miriuţă, cel care în cantonamente l-a pregătit pe Hanca pentru postul de mijlocaş dreapta:

”N-a făcut pregătirea în această iarnă, i-ar fi de folos lui Dinamo doar prin prisma experienţei, poate. Prin prisma experienţei, prin prisma calităţii, e un fotbalist de echipă naţională, Dinamo are nevoie de aşa jucători. Depinde, că tu ai pregătit echipa cu un sistem de joc, vine Gabi Torje, poate trebuie să schimbi sistemul. Trebuie să-l pui pe Hanca mai în centru... Hanca a avut o pregătire foarte buna, numai lucruri bune am auzit din Cipru, de la meciurile amicale, că a început să joace la nivelul jocului pe care l-a avut anul trecut”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonegabi torjedinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare