Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Îi e frică că o să îi trimită arbitri sau ce Dumnezeu?”. Moldovan, acuzat că nu i-a luat apărarea lui Hagi în conflictul cu FRF

EXCLUSIV | „Îi e frică că o să îi trimită arbitri sau ce Dumnezeu?”. Moldovan, acuzat că nu i-a luat apărarea lui Hagi în conflictul cu FRF
Comentarii

Fost coleg cu Gheorghe Hagi în „Generaţia de Aur”, Viorel Moldovan nu a dorit să comenteze decizia Federaţiei Române de Fotbal de a nu îl invita pe „Rege” la tragerea la sorţi pentru Euro 2020.

Pasivitatea antrenorului de la Chindia Târgovişte l-a deranjat pe Cristi Balaj. Aflat în studioul Telekom Sport, în calitate de invitat la emisiunea Sport Report, fostul arbitru FIFA a încercat să găsească o explicaţie.

„Să nu comenteze, să nu-i deranjăm. El are echipă, îi e frică că o să îi trimită arbitri sau ce Dumnezeu? Ce poate să îi facă? Nu comentează. Poate o să ajungă la naţională. Dacă comentează, nu mai ajunge. 
 
Nu este o luptă. Faptul că îţi spui opinia, având argumente, nu înseamnă că eşti într-o luptă. Nu înseamnă că nu sprijini. Şi Moldovan, şi Dan Petrescu, şi Hagi, şi Cristi Balaj, Gică Popescu, toţi trebuie să sprijinim fotbalul românesc”
, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport, în emisiunea Sport Report. 

„Nu m-am simţit nicicum. M-am simţit ca de obicei. Nu ştiu de ce căutaţi astfel de subiecte. Pe mine nu mă interesează, îmi văd de ale mele, nu am timp să comentez unele lucruri. Sunt foarte distant şi nu am timp de astfel de lucruri”, a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului Dinamo - Chindia Târgovişte. 

Afla mai multe despre: moldovanchindiabalajfrfnationala 

viewscnt
Articole similare