Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Îl cunoaşte perfect pe Bergodi şi anunţă: ”Craiova este avantajată. Doar ei au dat trei goluri CFR-ului” Ioan Andone despre finala campionatului

 EXCLUSIV Îl cunoaşte perfect pe Bergodi şi anunţă: ”Craiova este avantajată. Doar ei au dat trei goluri CFR-ului” Ioan Andone despre finala campionatului

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova şi CFR Cluj, marele meci care va decide unde va merge titlul în acest sezon, se joacă astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în timp real pe telekomsport.ro. Cu câteva ore înainte de meci, CeX-ul FRF a luat câteva decizii istorice.

”E o stare execepţională. Am avut şi problemele pe care le-am avut cu echipele infestate şi cred că Comitetul Executiv la toate regiile pe care le-au avut, au ales să nedreptăţească cel mai puţin. Până la urmă cine e cel mai bun să câştige şi e campioana României, vor rămâne în istorie, pot decide campioana României la penalty-uri” a mărturisit Ioan Andone, în exclusivitate pentru Telekom Sport, cu câteva minute înainte de finala campionatului.

Ioan Andone a colaborat cu italianul Bergodi la FC Voluntari, astfel că experimentatul tehnician îl cunoaşte foarte bine pe fostul jucător de la Lazio Roma.

Andone spune că U Craiova are un mic avantaj înainte de partida cu CFR Cluj: ”Tu ai săptămânal anumiţi jucători pe care îi pui să exerseze pentru că ai meciurile de duminică şi am trei jucători ăpe care îi pun să văd care execută cel mai bine. Cine îţi marchează în ulimul meci, tot pe acela îl pui să bată, dar eu cred că se va decide în 90 de minute. Craiova este avantajată penytru că nu au avut meci în weekend, joacă pe teren propriu. Au şi moral, psihic, au câştigat ultimul meci cu CFR. Singura echipă care le-a dat 3 goluri CFR-ului” a mărturisit Andone.
 

Afla mai multe despre: ioan andonecraiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare