Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Îl mai ţineţi minte pe Antonio Semedo? Ioan Andone susţine că l-a transferat în Liga 1 pe urmaşul fostului atacant de la CFR Cluj şi FCSB

EXCLUSIV | Îl mai ţineţi minte pe Antonio Semedo? Ioan Andone susţine că l-a transferat în Liga 1 pe urmaşul fostului atacant de la CFR Cluj şi FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, are mare încredere în ultimul atacant transferat de ilfoveni. Oficialul îl compară pe Marcelo André Veiga Lopes (26 de ani) cu fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj, Antonio Semedo.

Urmaşul lui Antonio Semedo, în Liga 1

"L-am adus pe Semedo 2 din Olanda. Dacă se adaptează, am dat lovitura", a declarat Ioan Andone cu mare fast, în emisiunea "Sport Report". 

Preşedintele lui FC Voluntari se referă la Marcelo Lopes, un atacant de bandă, care a semnat pe doi cu FC Voluntari. 

Lusitanul era liber de contract de pe 1 iulie, atunci când a plecat de la FC Eindhoven, echipă din liga secundă din Ţările de Jos. Lopes este un fotbalist crescut de Benfica, acolo a stat până în 2012. Casa Pia l-a luat în acel an în academia sa, iar apoi a făcut pasul la Real SC, unde a şi debutat la seniori. În 2018 a părăsit pentru prima dată Portugalia cu direcţia FC Eindhoven.

Atacantul cu care Ioan Andone îl compară pe Marcelo Lopes este unul dintre cei mai buni străini trecuţi prin fotbalul românesc. 

Antonio Semedo, un portughez care s-a retras din fotbal în 2012, a ajuns în România în 2006. Atunci, CFR Cluj l-a transferat de la Estrela, iar după două sezoane a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1.2 milioane de euro. Deşi a dezamăgit la FCSB, Semedo a mai primit o şansă în România la Unirea Urziceni. 

Semedo e campion al României cu CFR Cluj, în 2008. De asemenea, a câştigat şi Cupa României, în 2009. 

  • 26 de goluri a marcat în Liga 1. 

 

Afla mai multe despre: antonio semedofc voluntarilopesfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare