Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl ţine pe jar pe Becali. A acceptat oferta FCSB-ului, dar clubul nu-l lasă să plece: ”A înţeles că e în avantajul lui să rămână”

Îl ţine pe jar pe Becali. A acceptat oferta FCSB-ului, dar clubul nu-l lasă să plece: ”A înţeles că e în avantajul lui să rămână”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu susţine că Iulian Cristea vă rămâne la Gaz Metan până la finalul contractului, în ciuda faptului că va pleca liber de contract. Fundaşul de 24 de ani se află în ultimele şase luni de contract şi a semnat cu FCSB.

Discuţiile despre transferul lui Iulian Cristea continua. Jucătorul lui Gaz Metan a intrat în ultima parte a contractului şi a semnat cu FCSB, însă abia din vară va putea ajunge în curtea vicecampioanei. Totuşi, Gigi Becali îl vrea încă din această iarnă, însă oficialii lui Mediaş nu sunt de acord cu suma propusă de patronul FCSB, 100.000 de euro.

Edi Iordănescu susţine că Iulian Cristea va rămâne astfel la Gaz Metan până în vară şi îl asigură pe Gigi Becali că va primi un jucător foarte bine pregătit.

”Iulian Cristea va rămâne până când îi expiră contractul. FCSB a luat în calcul ideea de a-l aduce din această iarnă, dar noi ne-am asumat asta şi îl vom folosi. Nu am condamnat fotbalistul, mai are 5 luni de contract cu noi, chiar dacă a semnat cu FCSB. Nu cred că a uitat ce a făcut Gazul pentru el. A înţeles că e în avantajul lui să rămână conectat aici şi să arate de ce merită atenţia unui club ca el. Am discutat cu Gigi despre el, mă întreabă permanent şi l-am asigurat că atunci când va face pasul spre FCSB va fi un jucător şi mai bine pregătit. L-am folosit şi ca fundaş şi ca mijlocaş, pentru că are reperele necesare să acopere toate aceste poziţii”, a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iulian cristeagaz metan mediasliga 1fcsbgigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare