Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ilie Năstase îi ia apărarea lui Ţiriac în scandalul cu soţul Serenei Williams. "Am văzut că l-a făcut şi rasist"

EXCLUSIV | Ilie Năstase îi ia apărarea lui Ţiriac în scandalul cu soţul Serenei Williams. "Am văzut că l-a făcut şi rasist"

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase a recţionat la scandalul dintre Ion Ţiriac şi soţul Serenei Williams.

Ilie Năstase îi ia apărarea lui Ţiriac

După scandalul dintre Ion Ţiriac şi soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, Ilie Năstase a sărit în apărarea lui Ţiriac. Fostul tenismen, nu crede că ceea ce a spus miliardarul român ar fi trebuit să-i deranjeze pe Alexis şi Serena, pentru că a fost doar o opinie.

"Am văzut că l-a făcut şi rasist. Ce are una cu alta? Păi poate el nu ştie ce înseamnă rasist. Eu cred că nu ştie.", a spus Ilie Năstase.

"Domnul Ţiriac şi-a dat o părere, a spus o singură părere. Are voie. E opinia lui care oricând e valabilă, da? Dacă nu-i convine asta e!

"Cred că este foarte sensibil la treaba asta, ar vrea să joace până la 99 de ani, dar nu se poate. Să ştiţi că ea nu trebuie să se oprească pentru că zis domnul Ţiriac. Domnul Ţiriac a făcut o singură afirmaţie. A afirmat că e timpul să se lase. Ea nu trebuie să se lase. Şi nici dacă îi spune că trebuie să se omoare, ea să se omoare.

"Sunt o tâmpenie declaraţiile soţului ei. Se bagă aşa ca musca-n lapte că fetiţa lui de trei ani are mai multe titluri de Grand Slam ca el. Ce-i asta?", a mai spus fostul tenismen.

Soţul Serenei Williams, a reacţionat la declaraţiile lui Ţiriac despre soţia sa. Alexis Ohanian nu a fost de acord cu ceea ce a spus miliardarul român, care a spus că Serena ar trebui să se lase de tenis.

"La vârsta asta (39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere.", a spus Ţiriac pentru TVR.

Alexis Ohanian a reacţionat printr-un comentariu la o postare a unui articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

"Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac. A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r - clovn ilustrat prin emoticon)", a comentat Ohanian.

Acesta a continuat, iar după un timp a postat pe contul lui de Twitter următorul mesaj: "2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea."

Afla mai multe despre: serena williams ion tiriac ilie nastase 

viewscnt
Articole similare