Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ilie Poenaru a vorbit deschis despre o posibilă trecere la FCSB: ”Am contract până la finalul campionatului”

EXCLUSIV Ilie Poenaru a vorbit deschis despre o posibilă trecere la FCSB: ”Am contract până la finalul campionatului”

Academica Clinceni

Comentarii

Ilie Poenaru a vorbit la Sport Report de la Telekom Sport despre un posibil interes de la FCSB pentru el.

Antrenorul Academicii, Ilie Poenaru (44 de ani), a impresionat în acest sezon pe banca grupării din Clinceni. Nu de puţine ori, numele său a fost vehiculat chiar la FCSB, inclusiv patronul Gigi Becali recunoscând că în viitor, Poenaru poate fi o soluţie pentru banca formaţiei roş-albastre.

Tehnicianul revelaţiei din Clinceni a vorbit şi despre interesul altor echipe pentru serviciile sale, inclusiv despre un posibil interes de la FCSB: ”Deocamdată sunt contectat la ce am de făcut la Clinceni. Vrem să facem meciuri bune, să câştigăm. Echipa joacă mai bine de la meciul cu CFR. Sunt la Clinceni, am contract, până la sfârşitul campionatului” a mărturisit Ilie Poenaru, în exclusivitate la Telekom Sport

Ilie Poenaru a jucat între 1996 şi 1997 la Steaua, acolo unde fostul fundaş stânga şi-a început de altfel cariera. A mai trecut pe la Metalul Plopeni, Poli Timişoara, Gloria Buzău şi FC Argeş. Ca antrenor a început să antreneze în 2012, iar pe Academica o are sub comandă din 2018.

Echipa antrenată acum de Poenaru, Academica Clinceni a încurcat-o pe FCSB în drumul către primul loc în Liga 1. La Giurgiu, ilfovenii au remizat, 2-2 cu FCSB, după ce au condus echipa lui Gigi Becali cu 2-1.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare