Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ilie Poenaru, replică pentru Becali: "Nu sunt creaţia dânsului! Mi-am lăsat amprenta pe jucătorii împrumutaţi de la FCSB!"

EXCLUSIV | Ilie Poenaru, replică pentru Becali: "Nu sunt creaţia dânsului! Mi-am lăsat amprenta pe jucătorii împrumutaţi de la FCSB!"

Academica Clinceni

Comentarii

Intrat în direct la Telekom Sport, la Sport Report, Ilie Poenaru (42 de ani) a venit cu o replică pentru Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB care a făcut declaraţii furioase la adresa lui şi a jucătorilor de la Academica Clinceni. Antrenorul l-a contrazis pe omul de afaceri şi a spus că nu este creaţia lui.

Ilie Poenaru, replică pentru Gigi Becali: "Nu sunt creaţia dânsului! Mi-am lăsat amprenta pe jucători ca Şut, Dumitru, Horşia sau Ion!"

Poenaru n-are de gând să intre într-o polemică şi a spus că a luat declaraţiile lui Gigi Becali ca pe nişte glume. Tehnicianul i-a adus aminte lui Becali cartea sa de vizită şi i-a amintit că el şi-a pus amprenta pe nişte jucători care sunt acum la FCSB sau aparţin de FCSB, cum ar fi Şut, Dumitru, Horşia sau Robert Ion.

"Domnul Becali poate să spună ce vrea. Nu e nicio problemă. Am şi spus că o iau ca pe o glumă. Îl respect prea mult pe Gigi Becali pentru a intra într-o polemică. Nu e corect, eu antrenez din 2011, vin de la Voluntari, după o promovare, nu sunt creaţia dânsului, nu am lucat niciodată la FCSB. Am avut drumul meu în viaţă.

Am avut o colaborare, la Clinceni, dar eu eram acolo de şase luni deja. Am avut acea colaborare, care a adus juniori, mi-am făcut treaba de antrenor. Jucători ca Dumirtu, Horşia, Ion. Mi-am lăsat amprenta, mi-am făcut treaba mea de antrenor!", a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Academica Clinceni a încurcat-o pe FCSB în drumul către primul loc în Liga 1. La Giurgiu, ilfovenii au remizat, 2-2 cu FCSB, după ce au condus echipa lui Gigi Becali cu 2-1.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenarugigi becalireplicascandal 

viewscnt
Articole similare