Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Îmi doresc să revin la echipa naţională". Veteranul român aşteaptă un semn din partea lui Mirel Rădoi: "M-am săturat să declar că venim şi îi batem pe toţi"

EXCLUSIV | "Îmi doresc să revin la echipa naţională". Veteranul român aşteaptă un semn din partea lui Mirel Rădoi: "M-am săturat să declar că venim şi îi batem pe toţi"
Comentarii

Fotbalistul lui Ludogoreţ cu 37 de meciuri în echipa naţională, Dragoş Grigore (33 de ani), îşi doreşte să fie convocat de selecţionerul Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda.

Dragoş Grigore se afla pe lotul preliminar anunţat de Mirel Rădoi, în martie, pentru meciul cu Islanda, dar întâlnirea nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, fundaşul speră ca selecţionerul să se bazeze pe el: "Cât sunt în activitate mă gândesc la echipa naţională, îmi doresc să revin la echipa naţională. E cea mai mare satisfacţie şi bucurie atunci când îmbraci tricoul echipei naţionale. Aştept cu nerăbdare să fiu convocat la echipa naţională şi, atunci când voi intra pe teren, voi da ce am mai bun pentru echipa naţională", a declarat fundaşul campioanei Bulgariei pentru Telekom Sport. 

Fostul dinamovist şi-ar dori să vadă şi pe teren prestaţiile pe care tricolorii le promit în declaraţii: "M-am săturat să tot declar la interviuri că o să venim şi o să îi batem pe toţi, nu ne stă nimeni în cale, dar din păcate, de ceva vreme, nu prea se leagă declaraţiile din media cu evoluţiile din teren. Nu cred că are aşa mare importanţă pe cine vom întâlni în cazul în care vom reuşi să trecem de Islanda. E mai important ce vom face noi pe teren decât ce declaraţii dăm înaintea meciurilor. Sper ca echipa naţională să se califice la turneul final cu sau fără Dragoş Grigore", a adăugat Dragoş Grigore. 

 

Afla mai multe despre: dragos grigoreromania 

viewscnt
Articole similare