Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Îmi pare rău că las echipa în situaţia asta” Mesajul lui Gomelt, după plecarea de la Dinamo. Ce i-a transmis lui Rednic

EXCLUSIV | ”Îmi pare rău că las echipa în situaţia asta” Mesajul lui Gomelt, după plecarea de la Dinamo. Ce i-a transmis lui Rednic

Dinamo București

Comentarii

Tomislav Gomelt nu l-a convins pe Mircea Rednic şi s-a despărţit în această iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a semnat cu Crotone şi a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre perioada pe care a petrecut-o în Ştefan cel Mare.

Mijlocaşul croat în vârstă de 24 de ani a rezistat doar şase luni la Dinamo, dar a fost cucerit de suporterii ”câinilor”. Chiar dacă a fost exclus de Rednic, Gomelt nu e supărat pe tehnicianul dinamovist.

"A fost o perioadă de timp prea scurtă pentru mine. Am venit pentru a da totul pentru Dinamo şi pentru fani, iar acum îmi pare rău că las echipa în această situaţie, dar viaţa merge înainte şi trebuie să mă gândesc la viitorul meu.

Am amintiri foarte frumoase la Dinamo. Am avut parte de nişte colegi incredibili, care, totodată, sunt şi fotbalişti foarte buni, dar, cu adevărat, fanii au fost alături de noi întotdeauna şi n-au contat niciodată rezultatele pe care le-am avut sau situaţia în care se află echipa.

N-am nicio problemă cu Rednic. Am avut o relaţie normală, aşa cum are oricare alt jucător de la Dinamo. Îi doresc mult noroc în viitor, aşa este în fotbal, iar viaţa merge înainte. Cel mai important este ca acum echipa să câştige cât mai multe puncte. Vreau să-i rog pe suporteri să rămână la fel şi să suţină echipa în momentele dificile. O mare îmbrăţişare pentru galeria dinamovistă", a declarat Tomislav Gomelt pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamogomeltrednic 

viewscnt
Articole similare