Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Impresiile lui Dan Petrescu după ce a asistat la Valencia - Real Madrid 1-4: ”Nu cred că Ronaldo a fost cel mai bun”

EXCLUSIV | Impresiile lui Dan Petrescu după ce a asistat la Valencia - Real Madrid 1-4: ”Nu cred că Ronaldo a fost cel mai bun”

Real Madrid

Comentarii

Dan Petrescu a profitat de cantonamentul pe care CFR Clul îl desfăşoară în Spania şi a mers la Valencia - Real Madrid, scor 1-4. Antrenorul lui CFR Cluj a plecat foarte încântat, deşi spune că rezultatul este cam dur.

Dan Petrescu şi mai mulţi componenţi ai staff-ului lui CFR Cluj au asistat sâmbătă la meciul dintre Valencia şi Real Madrid. Aceştia au fost însoţiţi şi de Adrian Ilie, fost mare jucător la Valencia. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Petrescu spune că a plecat de la stadion extrem de încânta: ”Un meci foarte frumos, îmi pare bine că am venit, îmi pare rău pentru Valencia, cred că merita mai mult. Scorul nu arată ce a fost pe teren, dar a fost un meci extraordinar, cu multe goluri, multe faze de poartă şi, sincer, a fost un spectacol reuşit”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Reporter: Fanii Valenciei spun că Real a câştigat în stilu-i caracteristic...

Petrescu: Ştii cum e, când primeşti două penalty-uri în deplasare e normal să fie supăraţi, dar cred eu că au fost amandouă penalty-uri clare.



Ronaldo, motorul echipei?
Eu cred că Modric şi cu Kroos au jucat cel mai bine, asta e părerea mea.

Cine crezi că va lua titlul?
Barcelona, fără probleme.

Atmosfera cum ţi s-a părut?
Extraordinară! Am mai fost, dar parcă acum a fost şi mai frumoasă. Pentru că am fost la un meci cu Sevilla, dar când joci cu Real Madrid e clar că stadionul a fost plin şi atmosfera extraordinară.

Adi Ilie, e greu să stai cu el aici, în tribună?
Da, Adi era supărat că a pierdut Valencia, spera să aducă şi el noroc. Eu am crezut că bate Real cu 3-2, până la urmă a fost aproape scorul. 5 goluri s-au marcat, dar nu a marcat două goluri Valencia, aşa cum credeam eu.

Ce preparator fizic spuneai că ai avut la Chelsea?
E preparatorul care este la Real acum, Pintos, e prietenul meu, şi acum îl văd pe teren că aleargă cu jucătorii care nu au jucat.

Cum va arăta Real fără Zidane?
Nu cred că Zidane va pleca. Ei vor câştiga Champions League.

Valencia - Real Madrid s-a terminat 1-4, graţie golurilor marcate de Mina (58), respectiv Ronaldo (pen. 16, pen 28), Macelo (84) şi Kroos (89).

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujreal madridvalencia 

viewscnt
Articole similare