Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "În Belgia te duceai acasă şi asta era!" Chipciu, surprins de Dan Petrescu: "E dărâmat dacă ai pierdut un meci amical"

EXCLUSIV | "În Belgia te duceai acasă şi asta era!" Chipciu, surprins de Dan Petrescu: "E dărâmat dacă ai pierdut un meci amical"

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu (31 de ani) a fost surprins de ambiţia şi dorinţa lui Dan Petrescu (52 de ani) de a câştiga chiar şi un meci amical. Fotbalistul care a jucat doar un singur meci oficial la CFR Cluj până să se accidenteze a spus, într-o discuţie cu Telekom Sport, că în Belgia nu stăteau lucrurile deloc aşa.

Chipciu a dezvăluit pentru Telekom Sport că Dan Petrescu e foarte afectat atunci când pierde chiar şi un meci amical. A rămas surprins când a descoperit acest lucru la antrenorul său, după ce a revenit în România din Belgia. Totuşi, Alex Chipciu a spus că, până când vine vorba de fotbal, Dan Petrescu e un om foarte calm.

"Prima discuţie pe care am avut-o cu domnul Dan Petrescu, m-a surprins că este foarte calm, foarte diferit de ceea ce vedeam la televizor. E un om foarte liniştit", a spus Alexandru Chipciu, pentru Telekom Sport.

"În Belgia, dacă pierdeai în derby, te duceai acasă şi asta era!"

Cunoscut ca un tip vulcanic şi pasionat, lui Dan Petrescu nu-i convine să piardă nici măcar un meci amical. Chipciu a rămas surprins pentru că era obişinuit altfel din perioada petrecută la Anderlecht, în Belgia.

"Într-adevăr, că impune disciplină sau că e dărâmat dacă ai pierdut un meci amical, lucrurile astea m-au surprins... Eu venind din Belgia, unde dacă pierdeai în derby, dădea lumea mâna cu tine, te duceai acasă şi asta era. Ori nebunia asta de a câştiga şi un meci amical, sincer, m-a surprins. Nu credeam că e chiar aşa, un meci amical dacă îl pierzi, să fii atât de afectat", a mai spus Chipciu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru chipciudan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare