Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "În câţi ani vedem Dinamo în Champions League?". Ce răspuns a dat Rufo Collado! Dinamo, obiectiv pe placul fanilor în sezonul următor

EXCLUSIV | "În câţi ani vedem Dinamo în Champions League?". Ce răspuns a dat Rufo Collado! Dinamo, obiectiv pe placul fanilor în sezonul următor

Dinamo București

Comentarii

Noua conducere de la Dinamo şi-a pregătit un plan şi are de gând ca echipa să se lupte pentru titlul Ligii 1 din sezonul următor. Directorul sportiv Rufo Collado a vorbit, pentru Telekom Sport, despre ce se poate întâmpla la Dinamo în următorii ani.

Rufo Collado: "Trebuie să reconstruim structurile, toate departamentele de la Dinamo"

Spaniolii vor ca celebrul anunţ al lui Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, să devină realitate. Tocmai pentru a ajunge în grupe, Rufo Collado a anunţat că echipa antrenată de Cosmin Contra se va lupta pentru titlul Ligii 1, începând din sezonul următor: 

"(n.r. - În câţi ani vedem Dinamo în Champions League) Este complicat. Este o competiţie în care pot juca echipele campioane, astfel că în sezonul viitor trebuie să se întâmple două lucruri. O vom lua pas cu pas. În acest an vom încerca să fim în primele şase, pentru început, iar dacă vom reuşi, în sezonul viitor vom îmbunătăţi echipa, pentru a putea să ne pariem pe obiective mai înalte. De acolo, ne vom putea gândi la toate", a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport.

Oficialul lui Dinamo a anunţat că vor exista schimbări majore în club. De asemenea, Rufo Collado a evidenţiat şi aspectele care îl nemulţumesc:

"Cred că trebuie să reconstruim structurile, toate departamentele de la Dinamo. Toate! Sincer, trebuie schimbate toate structurile. De la formarea jucătorilor, şcoala de antrenorii, fiindcă dacă nu se investeşte în formarea jucătorilor... Văd carenţe de comportament. De exemplu, legată de nutriţie. Jucătorul român nu înţelege că alimentaţia este de baza în cariera profesionistă şi toate acestea se văd în joc. La nivel tehnico-tactic am văzut mari carenţe de formare, de tactică", a mai spus directorul sportiv al lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: rufo colladodinamoobiectiv dinamo 

viewscnt
Articole similare