Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În ce condiţii pleacă Iliev la FCSB. Anunţul făcut de Edward Iordănescu

EXCLUSIV | În ce condiţii pleacă Iliev la FCSB. Anunţul făcut de Edward Iordănescu

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a dezvăluit la Telekom Sport că există şanse ca portarul Plamen Iliev să ajungă la FCSB, dacă patronul echipei roş-albastre va plăti suma cerută.

”Iliev a demonstrat de ce lumea vorbeşte atât de mult despre el, de ce e portarul titular al Bulgariei. Mă bucură că se confundă ascensiunea lui şi cu perioada de când noi am venit. E un portar valoros. A fost efectiv un inger păzitor pentru noi azi şi n-aveam niciun dubiu că el nu-şi va face treaba aşa cum trebuie. E adevărat că am încercat să mă asigur că şi-a păstrat echilibrul şi a pus la o parte orice speculaţie, pentru că până în vară cel puţin, eu sunt sigur că viitorul lui va fi aici. Din vară îl voi susţine să plece mai ales că avem portari din spate care îl vor înlocui aşa cum trebuie.

Dacă Steaua are bani şi poate să facă o ofertă importantă, care să se ridice la nivelul valorii lui Iliev, vârstei, e un portar care 10 ani poate apară la un nivel înalt. Aţi auzit preşedintele ce sumă a înaintat. Dacă Steaua face ofertă, discutăm, dar mi-e greu să cred”, a declarat Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astra giurgiuplamen ilievliga 1,  

viewscnt
Articole similare