Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În Normandia, Simona Halep şi colegele ei de echipă au fost primite ca nişte vedete. Sunt cazate într-un fost castel!

EXCLUSIV | În Normandia, Simona Halep şi colegele ei de echipă au fost primite ca nişte vedete. Sunt cazate într-un fost castel!galerie foto

Tenis

Comentarii

De luni după-amiază componentele echipei de Fed Cup a României, în frunte cu Simona Halep, au ajuns în Rouen (Normandia), localitate unde la finalul acestei săptămâni se va disputa semifinala Fed Cup dintre Franţa şi România.

Fetele noastre au fost primite ca nişte adevărate vedete. Au tot ce vor la dispoziţie. 
 
275 de euro pe noapte costă o cameră la hotelul Bourgtheroulde, din Normandia, locul unde sunt cazate jucătoarele noastre care ne vor rezenta în acest final de săptămână,  în semifinala Fed Cup, contra Franţei. ,, Normal, o cameră la acest hotel, care este de fapt un fost castel, costă cam 350 de euro pe noapte. Dar, în urma negocierilor s-a ajuns la 275 de euro. Fetelor noastre nu le lipseşte nimic acolo. Plus de asta au fost foarte bine primite,, a declarat George Cosac pentru telekomsport.ro. 
 
 
Meniu preferenţial! 

În fiecare dimineaţă bucătarul şef alrestaurantului ia legătura cu oficialii delegaţiei noastre pentru a stabil meniul fetelor. Dacă micul dejun este unul standard, european, la pentru prânz şi cină fetele Simona Halep, Raluca Olaru, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu au comandat fie , preparate din pui, vită la cuptor, paste sau preparate din peşte. ,,Este un meniu uşor. Cât se poate de diversificat,, a explicat Răzvan Itu, director sportiv al FR de Tenis.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fed cupsimona halepromâniarouencastel 

viewscnt
Articole similare