Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV În plină criză, Gigi Becali poate transfera un fundaş la FCSB: ”I-l dau mâine!”

EXCLUSIV În plină criză, Gigi Becali poate transfera un fundaş la FCSB: ”I-l dau mâine!”

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Valeriu Iftime i-a mai propus un jucător lui Gigi Becali.

Patronul formaţiei FC Botoşani este sigur că FCSB va trece peste înfrângerea cu CFR Cluj: ”FCSB fiţi fără grijă, nu moare atât de uşor. Bate Gazul, doar noi îi batem, restul bate tot. FCSB nu e o echipă slabă, dacă i-au plecat doi jucători, sunt alţii. Miron nu e acolo? E considerat cel mai bun fundaş central la FCSB, să fim serioşi. La Cluj au avut ghinion, cu un super portar, să iei gol fără nicio ocazie de gol pentru cei de la Cluj, ei au avut 5 şi puteau să bată Clujul” a spus Iftime, la Telekom Sport.

FCSB a mai rămas practic cu un singur fundaş central de meserie, Andrei Miron. Valeriu Iftime are o soluţie pentru prietenul Gigi Becali: ”De asta în săptămâna Paştilor domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriş. Mirosea ceva că o să rămână fără niciun fundaş central, dar e liber Şeroni. I-l dau mâine pe Şeroni dacă vrea” a spus, mai în glumă, mai în serios, Iftime. 

Alin Şeroni are 33 de ani şi măsoară 1.93 m. Joacă la FC Botoşani din 2020 de la UTA, formaţie cu care a semnat un contract pe şase luni. A mai jucat în cariera sa la Auxerre Lugoj, FC Bihor Oradea, FC Săcele, Prefab Modelu, Viitorul, FC Braşov, Speranţa Nisiporeni, Dunărea, Poli Timişoara şi UTA. 

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare