Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”În puştiul ăsta ne punem mari speranţe” Fotbalistul care trezeşte optimism printre olteni. Ce spune Sorin Cârţu despre accidentarea lui Koljic

EXCLUSIV | ”În puştiul ăsta ne punem mari speranţe” Fotbalistul care trezeşte optimism printre olteni. Ce spune Sorin Cârţu despre accidentarea lui Koljic
Comentarii

În direct la Sport Report cu Dan Udrea, preşedintele Universităţii Craiova a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1, dar şi de problemele din lotul echipei craiovene înainte de partida cu FCSB de duminică.

Devis Mangia are emoţii mari înaintea partidei cu FCSB. Unul dintre cei mai buni jucători din echipă are probleme medicale şi sunt şanse mici să joace.

Pavel Badea a dezvăluit că Elvir Koljic este suspect de ruptură musculară şi ar putea lipsi în partidele următoare: ”Da, Koljic are întindere, vă daţi seama că în sezonul ăsta mai sunt minim 10 meciuri. Atârnă greu acest handicap, mai ales că e o săptămână foarte condensată cu meciuri cu Steaua, Viitorul şi CFR. Dar, mai sunt şi alţi atacanţi: Fortes, Cristea, Nuno Rocha, chiar şi Drăghici. Plus puştiul ăsta Mihăilă, în care noi avem mari speranţe. Koljic este o pierdere dar avem cu ce să o înlocuim. Gândul nostru pentru meciul cu Steaua este minim să nu pierdem. Mai ales că dacă ai un rezultat pozitiv te poate înscrie pe o traictorie aşa, învingătoare” a declarat şi Sorin Cârţu, în direct la Telekom Sport.

”Sunt mai puternici acum!”. Sorin Cârţu, despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Revenirea lui Dan Petrescu îl face pe Sorin Cârţu să creadă că actuala campioană a României este acum o formaţie mult mai puternică. Cu toate acestea, preşedintele oltenilor mărturiseşte că gruparea din Gruia arăta bine şi cu Alin Minteuan la conducerea echipei: ”CFR e mai tare acum cu venirea lui Dan Petrescu deşi mie nu mi-a displăcut nici ce am văzut cu Minteaun. Echipa a fost remarcabilă şi, chiar dacă au câştigat cu scoruri mici ei au fost consistenţi şi nu au dat impresia că pot pierde meciurile. Dan vine într-un loc pe care îl ştie foarte bine, şi jucătorii îl ştiu pe el foarte bine, dar niciodată nu poţi să ştii. Toate echipele sunt dificile, iar cele care sunt angrenate în lupta pentru podium sunt apropiate valoric, astfel că orice rezultat este posibil” a spus Cârţu.

Despre probleme de la Astra, formaţie unde jucătorii nu s-au antrenat din cauza problemelor financiare, Cârţu a explicat: ”Într-un fotbal profesionist nu este normal. Nu e normal să existe restanţe financiare. Acuma, că nu sunt rezultatele pe care tu ca patron ţi le doreşti sigur, îţi crează un discomfort, dar nu vreau să mă bag în problemele interne de la Astra. Sunt problemele lor, dar e clar că vor avea o altă stare de spirit şi un alt mod de abordare când vor juca cu CFR. Eu am văzut o echipă Astra aici la Craiova care a arătat foarte bine. Dar ne interesează mai puţin. Pentru noi contează ce facem noi la Steaua şi evoluţiile din ultima vreme ne dau speranţe” a încheiat preşedintele oltenilor.

Afla mai multe despre: sorin cârţumihăilă 

viewscnt
Articole similare