Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "În timp ce mi se striga din tribune ”maimuţă” , tuşierul râdea". Scandări rasiste la adresa lui Eric: dezvăluiri şocante

EXCLUSIV | "În timp ce mi se striga din tribune ”maimuţă” , tuşierul râdea". Scandări rasiste la adresa lui Eric: dezvăluiri şocante

Superliga

Comentarii

Eric a fost victima scandărilor rasiste a câtorva suporteri dinamovişti prezenţi la meciul FC Voluntari - Dinamo. La final, mijlocaşul ilfovenilor a oferit prima reacţie după momentele tensionate.

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo Bucureşti 2-1 (Ţîră 76`, Tudorie 80`/Sorescu 38`)

FC Voluntari a fost condusă de Dinamo, dar a reuşit să revină, iar Alexandru Tudorie a marcat golul câştigător pe finalul partidei: ”E dificil să joci contra lui Dinamo, o echipă care se bate pentru playoff. Suntem pe ultimul loc şi nu avem nimic de pierdut...cum zice Mister: mai jos de-atât nu putem să mergem!

Am sperat mereu că se poate întoarce rezultatul. În prima parte a campionatului, FC Voluntari a avut un mare ghinion...a condus în multe meciuri şi din păcate încasau un gol, două. Norocul se întoarce şi s-a văzut acum în aceste meciuri, chiar dacă am avut un om în minus cu FCSB, dar am demonstrat că suntem o echipă bună", a declarat Eric pentru Telekom Sport. 

La pauză, Eric a răbufnit şi a fost auzit când înjura. La final, brazilianul a susţinut că a fost revoltat de atitudinea arbitrilor, după ce fanii dinamovişti l-au abuzat verbal: "Dacă pierdeam meciul şi vorbeam toată lumea zicea că vorbesc aşa pentru că am pierdut. Au fost nişte chestii care nu mi-au plăcut din partea arbitrului... Pentru că în timp ce mi se striga din tribune ”maimuţă” , tuşierul râdea. Am vorbit cu el, şi-a cerut scuze, dar eram nervos şi nu am acceptat. Trăim în 2020 şi se mai întâmplă astfel de lucruri e destul de urât. Aşa e la fotbal, dar atitudinea tuşierului nu mi-a plăcut”, a mai spus Eric. 

 

Afla mai multe despre: ericvoluntari dinamoeric reactieeric scandal voluntari 

viewscnt
Articole similare