Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Inamicul public al FCSB-ului a vorbit despre retragerea din activitate. Când agaţă ghetele în cui Cosmin Moţi

EXCLUSIV | Inamicul public al FCSB-ului a vorbit despre retragerea din activitate. Când agaţă ghetele în cui Cosmin Moţi

Fotbal

Comentarii

Ajuns la 34 de ani, fundaşul central al celor de la Ludogorets Razgrad, Cosmin Moţi, a declarat că se gândeşte să se retragă din activitate, însă mai aşteaptă să i se îndeplinească un singur vis.

Formaţia bulgară Ludogorets Razgrad are în acest moment 8 titluri de campioană şi îi mai lipsesc doar două până va pune mâna pe Steluţa Onorifică, ce se plasează pe stema clubului şi semnifică cucerirea a 10 titluri de campioană. Fotbalistul român Cosmin Moţi a declarat că doreşte să vadă acea steluţă pe tricou, apoi îşi pune ghetele în cui. 

"Am zis că aştept să pună steluţa pe tricou şi apoi mă retrag. Mai au nevoie de două campionate ca să facă zece şi apoi mă las", a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.

Cosmin Moţi se află la Ludogorets din anul 2012, timp în care a câştigat 7 din cele 8 tituluri din istoria formaţiei. După cum arată clasamentul în Parva Liga, Ludogorets este lider după 12 etape, cu 4 puncte peste următoarea clasată, Levski Sofia. Astfel, Moţi ar putea să se bucure de titlul cu numărul 9 pentru Ludogorets şi cel cu numărul 8 pentru el în Bulgaria, în acestă vară. Dacă şi sezonul 2020/2021 va avea acelaşi deznodământ, Cosmin Moţi îşi va încheia activitatea de jucător profesionist, la 36 de ani.

Pentru echipa naţională, Cosmin Moţi a evoluat în 15 rânduri, fără să marcheze vreun gol, ultima dată fiind convocat la acţiunea din martie 2019, contra Suediei şi Insulelor Feroe.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare