Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă doi jucători de la Dinamo, anunţaţi că sunt OUT. Prima reacţie OFICIALĂ: ”Mi s-a spus că noul antrenor nu vrea jucători aduşi de Rednic”

EXCLUSIV | Încă doi jucători de la Dinamo, anunţaţi că sunt OUT. Prima reacţie OFICIALĂ: ”Mi s-a spus că noul antrenor nu vrea jucători aduşi de Rednic”

Dinamo București

Comentarii

Fraţii Jaadi, fotbalişti aduşi la Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic, îşi vor rezilia, joi, contractele cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

UPDATE: Telekom Sport a obţinut o declaraţie exclusivă de la Reda Jaadi: ”Am avut o discuţie cu oficialii clubului Dinamo în această dimineaţă. Dorinţa mea a fost să rămân la Dinamo pentru că îmi place atât oraşul cât şi suporterii. Mi s-a zis că noul antrenor nu vrea niciun jucător adus de Mircea Rednic. Sunt încă jucătorul echipei Dinamo, nu am semnat nimic. Totul depinde de conducere, momentan nu mi s-a oferit nimic” a spus Jaadi pentru www.telekomsport.ro

UPDATE: Cei doi belgieni, dar şi Papazoglou au refuzat să semneze rezilierea cu Dinamo, după ce conducerea "câinilor" le-a oferit doar salariile la zi, astfel că se vor pregăti separat. Cei trei fotbalişti îşi doresc banii pe întreaga durată a contractului, pentru a accepta să plece din Ştefan cel Mare.

Din informaţiile Telekom Sport, fotbaliştii belgieni au primit, joi, hârtiile pentru a-şi rezilia înţelegerile şi urmează să se pregătească separat, până vor semna actele. Într-o situaţie similară se află şi atacantul grec Athanasios Papazoglou şi fundaşul Naser Aliji.

Primul ajuns la Dinamo a fost Reda Jaadi (24 de ani). Mijlocaşul ofensiv belgian a semnat cu Dinamo în ianuarie şi a reuşit să înscrie un singur gol, în 14 apariţii în Liga 1, până la finalul campionatului. El mai avea contract cu Dinamo până în 2021.

La rândul său, fratele mai mic al lui Reda, Nabil Jaadi, care evoluează tot pe postul de mijlocaş ofensiv, a fost adus în Ştefan cel Mare. Fotbalistul belgian, în vârstă de 22 de ani, a strâns opt meciuri pentru Dinamo şi nu a reuşit să contribuie la nici măcar un gol. 100.00 de euro este cota lui Nabil, care a mai jucat, de-a lungul carierei sale, la Anderlecht, Udinese, Latina, Recreativo Granada, Ascoli, Olhanese şi Asteras Tripoli.

După îndepărtarea lui Mircea Rednic, Dinamo s-a mai despărţit de Simon Zenke, Alexandre Christovao, Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Facundo Mallo şi Ziggy Gordon.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare