Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă o demitere importantă în Liga 1. Decizia va fi anunţată oficial după o şedinţă programată vineri

EXCLUSIV | Încă o demitere importantă în Liga 1. Decizia va fi anunţată oficial după o şedinţă programată vineri

Superliga

Comentarii

Unul dintre cele mai importante personaje din fotbalul românesc, Ciprian Paraschiv urmează să fie demis din funcţia de preşedinte la Poli Iaşi. Joi, echipa din Copul l-a demis pe Daniel Pancu, din cauza rezultatelor foarte slabe.

Poli Iaşi este pe ultimul loc în Liga 1 şi eşecul din ultima etapă, 1-2 cu UTA, a agitat şi mai mult apele. Şefii clubului sunt decişi să facă schimbări masive şi au anunţat deja că s-au despărţit de Daniel Pancu. Însă şi preşedintele Ciprian Paraschiv va avea de suferit şi va fi demis şi el.

Încă un personaj important din Liga 1 va fi demis. Câştiga 6.000 de euro pe lună

Din informaţiile Telekom Sport, Consiliul Director al lui Poli Iaşi urmează să se reunească vineri şi, în cadrul lui, vor fi luate mai multe decizii. Prima decizie importantă va fi numirea unui nou antrenor, post rămas vacant după demiterea lui Daniel Pancu.

Însă membrii Consiliului Director vor lua şi o altă decizie importantă. Ciprian Paraschiv, preşedintele clubului, va fi şi el demis. Fost director de dezvoltare la FRF, Ciprian Paraschiv semnase cu Poli Iaşi în urmă cu fix un an şi anunţa atunci plin de entuziasm că ”În cinci ani vreau ca Poli Iaşi să fie echipă de cupele europene”.

Între timp, Poli Iaşi are un sezon dezastruos şi este pe ultimul loc în Liga 1, cu doar patru victorii în 19 etape. Pentru poziţia de preşedinte la Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv primea şi o remuneraţie destul de importantă: 6.000 de euro pe lună.

Ciprian Paraschiv este unul dintre cele mai importante personaje din fotbalul românesc şi în prezent deţine şi funcţia de reprezentat al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF. În trecut, a lucrat pentru forul condus de Răzvan Burleanu, unde a ocupat funcţia de director de dezvoltare.

Afla mai multe despre: ciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare