Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă o echipă importantă l-a căutat pe Edi Iordănescu: ”Au pus mâna pe un antrenor foarte bun”. Propunerea primită de Gaz Metan

EXCLUSIV | Încă o echipă importantă l-a căutat pe Edi Iordănescu: ”Au pus mâna pe un antrenor foarte bun”. Propunerea primită de Gaz Metan
Comentarii

Gaz Metan a primit o ofertă pentru Edi Iordănescu, de la FRF, care-l dorea selecţioner la naţionala de tineret, dar oficialii clubului nu s-au arătat dispuşi să renunţe la antrenorul lor. La fel au procedat şi când au primit o propunere de la Craiova.

Postul de selecţioner la naţionala de tineret este în continuare vacant după ce Mirel Rădoi a fost promovat la ”seniori”. Unul dintre antrenorii pe care cei de la FRF îl considerau potrivit pentru a-i continua munca lui Mirel Rădoi este Edi Iordănescu, cel care are un sezon bun cu Gaz Metan şi are şanse să prindă play-off-ul Ligii 1.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit pentru Telekom Sport că oficialii Federaţiei i-au contactat pe cei de la Gaz Metan pentru a întreba despre situaţia lui Edi Iordănescu, însă medieşenii au transmis că nu sunt dispuşi să se despartă de antrenorul lor. În plus, Edi Iordănescu are la Gaz Metan o clauză de reziliere de 200.000 de euro, pe care FRF o consideră destul de mare.

”Nu am ascuns asta, totul este vizibil. A fost normal să iei legătura cu conducerea prima oară şi după aceea cu antrenorul. Din ce am înţeles, acolo, ceea ce mi s-a spus, bineînţeles că varianta există în continuare, dar e foarte complicat de rezolvat. Nu că Edi nu şi-ar dori să vină, dar sunt nişte clauze contractuale destul de mari. Cei de la Mediaş şi-l doresc foarte mult, pentru că e normal, au pus mâna pe un antrenor foarte bun”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport.

Ofertat şi de Craiova, Edi Iordănescu rămâne la Gaz Metan

În ultimele zile, Edi Iordănescu a fost curtat intens de Craiova, care îşi caută antrenor după ce Victor Piţurcă a plecat. Cele două părţi au picat la un acord, dar Edi Iordănescu a fost din nou blocat de Gaz Metan, prin clauza pe care o are în contract.

Potrivit gsp.ro, Edi Iordănescu a fost de acord cu oferta Craiovei, dar Mihai Rotaru a dorit să plătească doar o parte din clauza de 200.000 de euro. Cei de la Gaz Metan au refuzat şi au promis că antrenorul în vârstă de 41 de ani va continua la Mediaş.

Ulterior, Edi Iordănescu a ieşit cu un comunicat în care spune că orice antrenor şi-ar dori să antreneze la Craiova, dar în acest moment are o datorie morală faţă de Gaz Metan.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare