Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă trei transferuri tari reuşite de FC Voluntari. Revenire în Liga I pentru un mijlocaş bosniac după o jumătate de an

EXCLUSIV | Încă trei transferuri tari reuşite de FC Voluntari. Revenire în Liga I pentru un mijlocaş bosniac după o jumătate de angalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari continuă să se întărească pentru noul sezon. Sub comanda lui Ioan Andone, managerul general al clubului, ilfovenii au mai bifat trei transferuri importante în această săptămână.

Ioan Andone cunoaşte bine fotbalul din Cipru, după ce le-a pregătit în trecut pe Omonia Nicosia şi pe Apollon, astfel că la FC Voluntari a ajuns un jucător şi de la Ermis. Cu 14 meciuri în sezonul trecut în prima ligă cipriotă, Alfonso Artabe a semnat cu ilfovenii. În vârstă de 29 de ani, Artabe este fundaş central, iar, înainte de a ajunge la Ermis, a evoluat la diferite echipe din ligile inferioare ale Spaniei.

Următorul transfer reuşit de FC Voluntari este, de fapt, o revenire în Liga I. Ivan Sesar are 29 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, iar în turul sezonului trecut a fost legitimat la Juventus Bucureşti. În partea a doua a stagiunii precedente, bosniacul a evoluat în Finlanda, la Inter Turku.

Ultima mutare reuşită de FC Voluntari este cea a lui Abdelhak Belahmeur. Transferul mijlocaşului ofensiv a fost anunţat şi de cotidianul francez L'Equipe. Belahmeur are 26 de ani şi a mai jucat, printre altele, la Strasbourg şi US Creteil, iar ultima dată a jucat la US Avranches, în liga a treia franceză.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andonefc voluntariioan andonejuventus bucurestilequipe 

viewscnt
Articole similare