Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un antrenor din Grecia în Liga 1? Pantelis Kapetanos: ”Pentru mine România e a doua ţară, vreau să revin ca antrenor!”

EXCLUSIV | Încă un antrenor din Grecia în Liga 1? Pantelis Kapetanos: ”Pentru mine România e a doua ţară, vreau să revin ca antrenor!”

Fotbal

Comentarii

”Aici fotbalul a revenit numai în prima ligă, iar liga a doua are o lună de când a început campionatul. În rest, nu joacă nimeni”

Fostul jucător al celor de la FCSB şi CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport despre fotbalul din Grecia şi despre viitorul lui în fotbal.

Întrebat despre cum este fotbalul în Grecia în zilele acestea, Kapetanos a răspuns: ”Aici fotbalul a revenit numai în prima ligă, iar liga a doua are o lună de când a început campionatul. În rest, nu joacă nimeni, nici antrenamente nu se fac. Mi se pare foarte rece. Nu pot să stau să văd un joc la televizor. Ultimul joc a fost AEK - Aris, un derby. La pauză am schimbat

Întrebat despre Nedelcearu la AEK şi Ganea la Aris: ”Aris, anul ăsta, are o echipă foarte bună. Acum e pe locul 2. Cu primul loc s-a terminat, Olympiakos a câştigat deja campionatul, e mult prea sus. Ganea e ok. Nu e aşa cum vreau eu să îl văd, dar joacă. La AEK, acolo sunt nişte probleme cu echipa. Acum a venit şi Manolo Jimenez şi încearcă să facă echipa mai bună, să dea încredere la jucători. Dar anul ăsta nu mai este acel AEK care a fost înainte.

Grecul a spus că doreşte să fie antrenor şi poate să antreneze şi în România pe viitor: ”Am început acum cariera de antrenor, vreau să iau şi diploma pentru mai sus şi încerc uşor uşor să fiu antrenor. Normal! vreau şi eu şi familia mea, pentru mine România e a doua ţară, vreau să vin şi ca antrenor acolo, dar avem timp.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: pantelis kapetanos 

viewscnt
Articole similare