Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un club din Liga 1 vrea să taie salariile jucătorilor. O echipă care se bate la titlu a ajuns într-o situaţie financiară dezastruoasă

EXCLUSIV | Încă un club din Liga 1 vrea să taie salariile jucătorilor. O echipă care se bate la titlu a ajuns într-o situaţie financiară dezastruoasă

Superliga

Comentarii

Încă o echipă din Liga 1 reduce salariile jucătorilor cu 50%. Din informaţiile Telekom Sport, jucătorii au fost informaţi că trebuie să renunţe la jumătate din salariu. Măsura ar urma să se aplice până pe 31 decembrie 2020.

Pandemia de coronavirus a zdruncinat fotbalul românesc. Până şi Gigi Becali a decis să reducă salariile cu 50% pe toată perioada stării de urgenţă. Acum, jucătorii Astrei au fost înştiinţaţi de conducere că trebuie şi ei să renunţe la jumătate din salariu. Măsură ar urma să fie aplicată până pe 31 decembrie 2020. 

Astra vrea să taie salariile, jucătorii nu sunt de acord

Şefii clubului i-au informat pe jucători că Astra se confruntă cu mari probleme financiare şi trebuie să renunţe la 50% din salarii. Însă cei din conducerea Astrei stau acum la mâna jucătorilor, deoarece un contract nu poate fi modificat decât cu acordul ambelor părţi. De altfel, Alibec&Co au primit două zile timp de gândire. Însă, din sursele Telekom Sport, jucătorii nici nu vor să audă de aşa ceva.

Astra vrea să taie salariile. Situaţia financiară a clubului este dezastruoasă

Şefii clubului din Giurgiu au venit cu această propunere într-un vestiar şi aşa încordat. Surse din cadrul clubului au declarat pentru Telekom Sport că jucătorii lui Bogdan Andone n-au mai fost plătiţi din luna ianuarie a acestui an. Atunci, au primit salariile pe luna decembrie 2019. De atunci, n-au mai văzut niciun ban.
În plus, cei de la Astra nu au mai plătit de 8 luni chiriile locuinţelor în care stau jucătorii. De asemenea, n-au fost plătite nici primele promise pentru meciurile cu Craiova şi Viitorul. Şi asta nu e tot. Jucătorii care au semnat vara trecut cu Astra nu şi-au văzut în cont nici până în prezent banii promişi la semnătură.
Situaţia pentru jucătorii Astrei este şi mai complicată deoarece Comisiile FRF nu-şi desfăşoară activitatea în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. Ceea ce înseamnă că n-ar avea cine să judece memoriile depuse de jucători. 

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare