Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un fost fotbalist al lui FCSB crede în CFR Cluj: "Uite ce echipă au". Cum riscă Gigi Becali titlul

EXCLUSIV | Încă un fost fotbalist al lui FCSB crede în CFR Cluj: "Uite ce echipă au". Cum riscă Gigi Becali titlul

Superliga

Comentarii

Triplul campion al României cu FCSB, Andrei Prepeliţă, crede, la fel ca Nicolae Stanciu, că CFR Cluj va cuceri titlul, datorită grupului construit de antrenorul Dan Petrescu.

Andrei Prepeliţă a jucat la FCSB între 2011 şi 2015 şi a făcut o analiză a strategiei lui Gigi Becali. Fotbalistul crede că finanţatorul FCSB va reuşi să obţină sume importante de pe urma lui Florinel Coman sau Dennis Man, dar că titlul e în pericol. 

În schimb, Prepeliţă admiră modul în care joacă CFR Cluj în drumul spre un nou titlu: "Arată foarte bine, sunt jucători foarte buni, de viitor, care se pot vinde pe bani foarte mulţi. Sunt nişte jucători valoroşi şi se vor lua nişte sume bune pe ei. Acum contează şi ce strategie ai, faci o strategie de genul acesta când rişti puţin titlul, ei fiind foarte buni, dar tineri. Uite ce echipă are CFR-ul, cu experienţă, iar prin experienţă şi prin ce au căpătat de-a lungul anilor pot câştiga un meci. Cum s-a jucat în februarie, a marcat Vinicius un gol şi s-a terminat meciul. 

Eu am mizat în ultimii ani pe FCSB, fiind echipa unde am jucat şi am câştigat. Mă gândesc la ei, ţin cu ei, dar CFR are o echipă puternică şi ei au prima şansă, fiind şi pe primul loc", a declarat mijlocaşul pentru Telekom Sport.  

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujandrei prepelita 

viewscnt
Articole similare