Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Încă un fotbalist de la Dinamo a fost pus pe liber: ”O să-mi fie dor de acest club! Voi încerca să păstrez toate amintirile”

EXCLUSIV Încă un fotbalist de la Dinamo a fost pus pe liber: ”O să-mi fie dor de acest club! Voi încerca să păstrez toate amintirile”
Comentarii

Portarul Vlad Muţiu (24 de ani) a fost anunţat că Dinamo nu va mai conta pe serviciile sale.

Portarul originar din Baia Mare a primit o hârtie prin care a fost anunţat că e liber să-şi caute echipă.

Vlad Muţiu joacă la Dinamo din 2012. În 2015 a fost chemat la prima echipă a clubului pentru care a strâns doar 11 meciuri.

El a rămas celebru pentru meciul de Cupă cu Csikszereda când a apărat patru lovituri de la 11 metri, dar în cele din urmă, formaţia sa a fost eliminată: ”Nu avem nicio scuză, nu trebuia să ajungem la penalty-uri. Trebuia să câştigăm în 90 de minute, să rezolvăm meciul în 90 de minute” mărturisea la acea vreme Muţiu. 

Contactat de Telekom Sport, Vlad Muţiu a declarat: ”Perioada petrecuta la Dinamo m-a format ca sportiv. Pot doar să le mulţumesc pentru asta. Nu ştiu dacă sentimentul pe care îl am acum e de regret, pe o parte o să îmi fie dor de Dinamo, pe de altă parte asta e viaţa şi sunt pregatit pentru  noi provocari. Voi încerca să păstrez toate amintirile, deşi sunt foarte multe. Nu sunt dezamăgit că s-a ajuns aici”

Afla mai multe despre: vlad muţiu 

viewscnt
Articole similare