Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un investitor la Dinamo! Un nume important sare în ajutor: "Sigur că mă voi implica, chiar cu bani"

EXCLUSIV | Încă un investitor la Dinamo! Un nume important sare în ajutor: "Sigur că mă voi implica, chiar cu bani"
Comentarii

Ionuţ Negoiţă vrea să scape de Dinamo şi să vândă clubul, însă momentan nu s-a concretizat nicio ofertă clară pentru clubul din "Ştefan cel Mare". Totuşi, Dinamo are mulţi suporteri, foşti jucători şi antrenori care vor să se implice financiar la gruparea "alb-roşie".

Unul dintre ei este Ioan Andone, manager-ul general de la FC Voluntari. Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre ideea de a prelua clubul: "Eu nu am bani să susţin un asemenea club. Am bani pentru mine şi familia mea, dar să am bani să susţin Dinamo... nu te bagi dacă ştii că nu ai bani. Aici nu trebuie să investeşti un an, trebuie să investeşti cinci ani de zile ca să poţi să asiguri un viitor la un club ca Dinamo", a spus Andone în cadrul emisiunii Sport Report. 

Chiar dacă nu are puterea financiară de a cumpăra Dinamo, Andone nu exclude posibilitatea de a investi la clubul pe care l-a reprezentat atât ca jucător, cât şi ca antrenor: "Dacă e să ajut, sigur că mă voi implica, chiar cu bani".

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare