Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un jucător important a plecat de la Dinamo. Bălănescu a refuzat să-i înregistreze noul contract

EXCLUSIV | Încă un jucător important a plecat de la Dinamo. Bălănescu a refuzat să-i înregistreze noul contract

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut un jucător după ce Bogdan Bălănescu a refuzat să-i înregistreze convenţia prin care îşi prelungea contractul până la finalul sezonului. Ioan Filip era titular la Dinamo şi a avut în acest sezon 29 de apariţii, în toate competiţiile.

Situaţia de la Dinamo se complică de la o zi la alta. Adrian Mihalcea a rămas fără unul dintre titulari după ce Bogdan Bălănescu a refuzat să-i înregistreze noua înţelegere. Ioan Filip mai avea contaract cu Dinamo până la 30 iunie, dar a semnat o convenţie prin care şi-a exprimat acordul să rămână până când se termină acest sezon.

Însă mijlocaşul de 31 de ani a avut parte de o surpriză neplăcută. Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, nu a înregistrat această convenţie, astfel că Ioan Filip nu mai este jucătorul lui Dinamo. Adi Mihalcea rămâne fără un jucător important în plină luptă pentru evitarea retrogradării.

Ioan Filip a plecat, urmează Mattia Montini

Şefii lui Dinamo se vor despărţi în această vară şi de Mattia Montini, un alt jucător important. Contractul atacantului italia urmează să expire şi oficialii clubului din Ştefan cel Mare n-au făcut vreun efort să-l păstreze. Mattia Montini şi Ioan Filip sunt singurii jucători aduşi de Mircea Rednic care au rezistat până acum la Dinamo. În rest, şefii clubului s-au despărţit pe rând de jucătorii pe care Mircea Rednic i-a transferat în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: ioan filip 

viewscnt
Articole similare