Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un jucător l-a dat pe spate pe Marius Şumudică: ”Că tot vorbesc atotştiutorii aştia prin ţară...”

EXCLUSIV | Încă un jucător l-a dat pe spate pe Marius Şumudică: ”Că tot vorbesc atotştiutorii aştia prin ţară...”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a fost dat pe spate de încă un jucător român. Antrenorul lui Gaziantep l-a lăudat pe Alin Toşca, jucător de bază la echipa turcă, despre care spune că s-a descurcat excelent în faţa unor jucători buni.

Marius Şumudică are o serie incredibilă în Turcia, 16 meciuri fără eşec (în campionat şi în Cupă). Deşi Gaziantep era considerată la începutul sezonului o candidată la retrogradare, Marius Şumudică a reuşit să o ducă până pe locul 3, la doar două puncte de liderul Galatasary. Unul dintre jucătorii care l-au ajutat să obţină aceste rezultate este Alin Toşca, pe care îl laudă pentru calităţile sale.

Toşca l-a dat pe spate pe Şumudică: ”Vorbesc toţi atotştiutorii din ţară despre el”

Alin Toşca joacă din vara lui 2019 la Gaziantep şi este unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă. În acest an, fundaşul de 28 de ani are 13 apariţii pentru Gaziantep şi a ratat un singur meci din campionat. Marius Şumudică se declară impresionat de calităţile lui Alin Toşca şi dă drept exemplu evoluţia pe care a avut-o cu Alanyaspor, meci câştigat de Gaziantep cu 3-1.

”Mă uitam ce advesar a avut Toşca, că tot vorbesc atotştiutorii aştia prin ţară de fundaşi centrali. Păi l-a anihilat, nici n-a mişcat Babacar şi Babacar, ”săracul”, a jucat şi el pe la Fiorentina”, a declarat Marius Şumudică la Telekom Sport.

Cum l-a revitalizat Şumudică pe Alex Maxim

De departe însă, cel mai impresionant jucător de la Gaziantep este Alex Maxim. Mijlocaşul transferat de la Mainz traversează o formă fenomenală şi este al doilea marcator din Turcia, cu 7 goluri, la doar unul distanţă de golgheterul Aboubakar.

Alex Maxim s-a transformat sub comanda lui Marius Şumudică şi i-a dat pe toţi pe spate: ”(De unde transformarea asta a lui Maxim?) Din caracterul pe care îl are şi din talentul meu.Că pot să îi revitalizez mereu gen Budescu, Alibec”, a mai spus Şumudică.



 

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare