Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un transfer făcut de FCSB. Prima reacţie: ”M-am inţeles cu ei!” Acum un an a vrut să se lase de fotbal: ”Situaţia era foarte grea”

EXCLUSIV | Încă un transfer făcut de FCSB. Prima reacţie: ”M-am inţeles cu ei!” Acum un an a vrut să se lase de fotbal: ”Situaţia era foarte grea”

Superliga

Comentarii

În vârstă de 36 de ani, Răzvan Pleşca are şansa să meargă la FCSB, deşi în urmă cu un an se gândea la retragere. Portarul lui Gaz Metan Mediaş spune că a fost contactat de cei de la FCSB, dar le-a promis că va merge acolo abia din vară.

Răzvan Pleşca este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Liga 1, însă în urmă cu un an a vrut să se retragă. Portarul lui Gaz Metan spune că era greu să-şi mai găsească motivaţia, dar cel care l-a convins să continue a fost colegul şi concurentul său de atunci, Alexandru Greab. Între timp, portarul în vârstă de 26 de ani a ajuns la Chiajna, în timp ce Pleşca este aproape de a intra în play-off cu Gaz Metan:

”După ce treci de 30 de ani începi să te gândeşti la retragere. Mai ales că sunt la Mediaş de mulţi ani. Era greu să-mi găsesc motivaţia. Situaţia era foarte grea, eram în continuare în insolvenţă. Anul trecut, pe vremea aceasta, situaţia era foarte rea, ne băteam la retrogradare. Şi am zis că să ne salvăm şi mă retrag. Alex Greab a avut un cuvânt greu de spus în a nu mă retrage. Mă rog, fără intenţia mea, prin faptul că mi-am prelungit contractul l-am îndepărtat pe el de la Mediaş. Şi am vrut să am o discuţie cu el să nu stricăm prietenia”, a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

Portarul în vârstă de 36 de ani recunoaşte că a negociat cu FCSB în această iarnă, dar spune că n-a fost lăsat de Gaz Metan să plece. Pleşca este în ultimele şase luni de contract şi le-a promis celor de la FCSB că va merge acolo din vară:

”În legătură cu Steaua, ei de mai mult timp caută un portar cu experienţă. E un lucru normal, pentru că toate echipele mari din Europa au în lot un portar cu experienţă. Cel mai bun exemplu este cel al lui Lobonţ, care a stat până la 40 de ani la AS Roma. Mă onorează. Am discutat cu cei de la Steaua în această iarnă, m-am înţeles cu ei. Ei voiau să mă duc de acum, dar nu m-au lăsat cei de la Mediaş. E şi normal, ne batem să intrăm în play-off. Şi le-am promis celor de la FCSB că merg la ei în vară, bineînţeles, dacă mă mai vor. Nu am apucat să negociez cu ei vreun contract, bine, nici nu am pretenţii mari. Dacă ei îmi trimit un contract, eu îl semnez. Dacă până în vară găsesc altă soluţie, nu este nicio supărare din partea mea”, a mai spus Pleşca.

Afla mai multe despre: razvan plescaliga 1fcsbgaz metan medias 

viewscnt
Articole similare