Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un transfer important ratat de FCSB! Edi Iordănescu a făcut anunţul despre jucătorul dorit neapărat de Gigi Becali: ”V-am adus un oaspete!”

EXCLUSIV | Încă un transfer important ratat de FCSB! Edi Iordănescu a făcut anunţul despre jucătorul dorit neapărat de Gigi Becali: ”V-am adus un oaspete!”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu susţine că Billel Omrani i-a transmis că vrea să rămână la CFR Cluj. Atacantul de 25 de ani este dorit de FCSB, club care aşteaptă decizia în cazul în care Omrani a contestat semnătura de pe noul contract.

Patronul FCSB a anunţat că Billel Omrani este una dintre priorităţile sale. Omrani mai avea contract cu CFR Cluj până în această vară, dar în iarnă a semnat prelungirea pe încă doi ani. Ulterior, a susţinut însă că semnătura de pe noua înţelegere i-a fost falsificată şi a cerut expertiză grafologică. Au fost făcute trei astfel de expertize, dintre care la Lyon. Două dintre acestea au fost făcute la cererea lui Omrani, iar una - la solicitatea CFR-ului.

Cele cerute de Omrani au confirmat că semnătura este falsă, dar CFR Cluj susţine contrariul. Patronul FCSB-ului este direct interesat de acest caz, deoarece ar avea ocazia să-l ia liber de contract. Însă Edi Iordănescu susţine că atacantul francez i-a transmis că vrea să rămână la CFR Cluj.

Program, rezultate şi clasamente CM 2018

Urmăreşte CM 2018 în secţiunea specială de pe TELEKOMSPORT.ro



Noul antrenor al campioanei a intrat în direct de la Cluj, în cadrul emisiunii Sport Report. La un moment dat, în cadru şi-a făcut apariţia şi Omrani: ”V-am adus un oaspete. Întrebaţi unde e, că e aici şi nu vrea să plece. A venit la mine în cameră şi mi-a spus că nu vrea să plece. Este, vă garantez eu că este”, a spus Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujfcsbliga 1omrani 

viewscnt
Articole similare