Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Incredibil! Fugarul Pablo Cortacero i-a sunat pe fotbaliştii de la Dinamo. Ce le-a putut spune la telefon întrece orice limită. Întâlnire de gradul zero

EXCLUSIV | Incredibil! Fugarul Pablo Cortacero i-a sunat pe fotbaliştii de la Dinamo. Ce le-a putut spune la telefon întrece orice limită. Întâlnire de gradul zero

Dinamo București

Comentarii

Starea de incertitudine de la Dinamo continuă. Mai sunt jucători care încă speră că totul se va rezolva, precum Ricardo Grigore, în timp ce alţii sunt sunaţi de Pablo Cortacero, care continuă cu promisiunile. Antrenorul de la Dinamo, Ionel Gane, a făcut câteva dezvăluiri despre acţionarul spaniol, dar şi despre ce informaţii vin dinspre iberic.

Dinamo are şanse mari să reia meciurile din Liga 1 cu aceleaşi probleme: salarii neplătite, probleme financiare şi angajaţi nemulţumiţi. "Câinii" sunt pe locul 11 în Liga 1, iar miercuri vor juca în deplasare cu Hermannstadt, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro. 

Ce le-a mai putut spune Pablo Cortacero, la telefon, jucătorilor de la Dinamo! Ionel Gane s-a întâlnit cu acţionarul

Pablo Cortacero a revenit în România pe finalul anului trecut, după ce a plecat în Spania, când problemele de la Dinamo au ieşit la suprafaţă. Acţionarul majoritar găsit vinovat de dinamovişti pentru situaţia actuală a fost prezent în Bucureşti la Adunarea Generală. Cortacero a promis majorarea de capital, dar şi o sumă de bani pentru rezolvarea pe loc a problemei financiare. 

În acea perioadă, antrenorul de la Dinamo, Ionel Gane, s-a întâlnit, neaşteptat, cu Pablo Cortacero. Tehnicianul a cerut explicaţii, dar a primit promisiuni. De asemenea, fostul secund al lui Cosmin Contra a dezvăluit că spaniolul îi sună pe jucătorii străini de la Dinamo.

Pablo Cortacero nu şi-a schimbat discursul şi le transmite fotbaliştilor că salariile restante vor ajunge în câteva zile: "Ultima dată am vorbit atunci când nu am ştiut că vine şi ne-am întâlnit întâmplător la hotel. El a zis <<Salut! Hola! Hola!>> Şi eu l-am întrebat direct <<Când ai venit?>>, pentru că nu am ştiut că vine. Şi i-am spus despre situaţia gravă care este la echipă şi el a zis <<De asta am venit aici. Să fac majorarea de capital şi să pun lucrurile în ordine>>. 

El dă mesaje şi sună jucătorii străini să le spună, încă o dată, că marţi sau miercuri vor intra banii", a declarat antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, pentru Telekom Sport.  

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Ricardo Grigore a dezvăluit cum a decurs singura întâlnire dintre vestiarul de la Dinamo şi Pablo Cortacero. 

Ionel Gane şi jucătorii de la Dinamo, la capătul puterilor: "Noi nu mai putem continua. Ajunge!"

Antrenorul de la Dinamo încearcă să-i ţină uniţi pe fotbaliştii de la Dinamo, iar în ultimele zile a primit două veşti bune. Andrei Blejdea e primul transfer al iernii, în timp ce Juan Camara s-a întors la echipă, după ce a ratat reunirea:

"Nu poţi fi minţit din trei în trei zile, de luni de zile, şi totuşi să nu faci nimic şi să continui într-o stare de spirit bună. Jucătorii au zis <<Aşa, noi nu mai putem continua. Ajunge!>> Chiar e momentul în care nu mai putem continua aşa, în nesiguranţa asta şi în minciunile astea, pe care le inventează săptămână de săptămână. Astea dor cel mai rău, că dacă ne-ar fi spus peste o lună, peste trei, era ok! Fiecare încerca să se ducă mai departe şi să nu ne mai gândeam foarte mult", a mai spus tehnicianul dinamovist, Ionel Gane. Totuşi, Ciprian Marica a anunţat că Pablo Cortacero are un plan, după o discuţie purtată cu spaniolul. 

După ce i-au pierdut pe Borja Valle, Alex Gonzalez sau Isma Lopez, Dinamo l-a scăpat printre degete şi pe fundaşul campion cu FC Porto. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamopablo cortacero dinamodinamo bucurestifc dinamo bucurestipablo cortacero apel jucatori dinamopablo cortacero telefon fotbalisti dinamoionel ganejerry ganeprobleme dinamoprobleme financiare dinamo 

viewscnt
Articole similare