Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Îndepărtat de la Rapid, Vali Negru s-ar întoarce oricând în Giuleşti: "Dacă va fi nevoie de mine, oricând. Au valoarea de a promova în acest an"

EXCLUSIV | Îndepărtat de la Rapid, Vali Negru s-ar întoarce oricând în Giuleşti: "Dacă va fi nevoie de mine, oricând. Au valoarea de a promova în acest an"

Rapid

Comentarii

Fostul antrenor secund al Rapidului în mandatul lui Adrian Iencsi, Vali Negru, s-a declarat fericit pentru forma bună arătată de Rapid în ultimele etape, ce îi permite să spere din nou la play-off-ul pentru promovarea în Liga 1.

După plecarea lui Adrian Iencsi, rând pe rând au părăsit echipa şi colaboratorii săi. Printre ei şi Vali Negru. Fostul component al Rapidului UEFAntastic a recunoscut că şi-a reziliat înţelegerea cu feroviarii, însă nu este de acord cu decizia conducerii, de a-i înlătura chiar dacă erau aproape de obiectiv.

"S-au rezolvat problemele, contractul a fost reziliat de cei de la Rapid. (Unilateral?) Da. Vom vedea ce vor considera cei de la AFAN că trebuie făcut. Mie-mi pare rău că s-a ajuns aici. Mă bucur că şi-au revenit. Patru meciuri patru înfrângeri. Noi, mă refer la Adi şi staff-ul lui, am avut încredere în jucători şi sunt convins că vor ajunge în playoff. Noi am fost îndepărtaţi după 7 meciuri în campionat. După 6 meciuri aveam 13 puncte şi eram pe locurile 2-6, nu eram aşa departe de aşa-zisul obiectiv. Noi am început foarte bine, cu trei victorii şi totuşi susţinerea nu a fost cea la care mă aşteptam (din partea suporterilor)", a declarat Negru, pentru Telekom Sport.

Pentru Rapid urmează meciul de joi, de la ora 18:30, contra formaţiei CSM Reşiţa. Un eventual succes le-ar întări statutul de formaţie de play-off şi ar bifa a patra victorie consecutivă. Un şir important de victorii pentru formaţia lui Mihai Iosif.

"(Dandea va juca deşi are petre la rinichi şi ar trebui să se opereze) E o situaţie destul de dificilă. M-am uitat şi eu la jucătorii disponibili pentru meciul ăsta, Probleme mari în apărare, dar şi în atac. E greu cu Reşiţa ca şi ei după ce au schimbat antrenorul, au rezultate bune. Rapidul are absenţe destul de multe şi importante şi va fi destul de greu. Eu cred că jucătorii care sunt acum la Rapid au valoare pentru a promova. Problema e cât de uniţi vor fi", a completat fostul mijlocaş.

În ultimul meci al anului, Rapidul se deplasează pe terenul celor de ASU Poli Timişoara, formaţie antrenată de Dan Alexa, şi care are ca obiectiv şi ea promovarea în Liga 1, fiind clasată în locurile de play-off.

"Poli şi înainte să vină Dan Alexa acolo a avut rezultate foarte bune, peste aşteptările multora. Au o echipă foarte omogenă, lucru de care Rapid, Petrolul, U Cluj, nu prea au beneficiat şi de aici şi diferenţa de raport investiţii - rezultate. (Câte puncte poate lua Rapid în acest final de an?) Eu sper să reuşească şase, dar am putea să ne mulţumim şi cu patru. (Te mai întorci la Rapid?) Răspunsul meu va fi mereu acelaşi în legătură cu Rapid. Cât timp va fi nevoie de mine, voi spune da. Şi când eu voi simţi că nu mai pot să ajut, voi pleca. Probabil aş fi făcut-o şi acum dacă nu mi-ar fi luat-o conducerea înainte", a conchis Vali Negru.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare