Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Indicii despre viitorul titular al naţionalei? Nicolae Dică, laude pentru unul dintre cei mai în formă portari: "Apără şi o face bine!"

EXCLUSIV | Indicii despre viitorul titular al naţionalei? Nicolae Dică, laude pentru unul dintre cei mai în formă portari: "Apără şi o face bine!"
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Nicolae Dică (41 de ani), secundul lui Mirel Rădoi la naţionala României, a vorbit în termeni foarte frumoşi despre Florin Niţă (33 de ani), cel mai probabil înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu în poarta tricolorilor. Dică l-a antrenat pe Niţă la FCSB şi a spus că e un jucător de grup care dă totul la antrenamente.

Cuvinte frumoase ale lui Nicolae Dică despre înlocuitorul lui Tătăruşanu în poarta naţionalei României: "Apără şi apără foarte bine!"

Nicolae Dică l-a lăudat pe Florin Niţă, fostul său elev de la FCSB. Dică l-a antrenat pe Niţă şi a vorbit foarte frumos despre portarul care, cel mai probabil, îi va lua locul lui Ciprian Tătăruşanu în poarta tricolorilor, aşa cum a făcut-o şi la FCSB. "Apără şi apără foarte bine şi voi îl ştiţi pe NIţă, este un jucător care dă totul şi la antrenament şi la meci. CĂ joacă cinci minute sau 90, că se antrenează trei ore sau o oră el vine şi dă totul la antrenament. Şi înaintea noastră, antrenorii care au fost l-au adus la echipa naţională pentru că este un jucător de grup, un jucător foarte important pentru echipa naţională", a spus Nicolae Dică, la Sport Center.

Dică a dezvăluit că stafful naţionalei n-a mai discutat cu Ciprian Tătăruşanu după decizia acestuia de a se retrage din echipa României. Cu toate acestea, secundul lui Rădoi spune că relaţiile dintre cele două părţi sunt foarte bune. "Relaţiile sunt foarte bune între staff şi Tătăruşanu, nu a fost absolut nimic între noi şi el. De atunci nu s-a mai discutat, pentru că atât timp cât a spus că nu mai vrea şi doreşte să stea mai mult cu familia", a mai spus Dică.

Florin Niţă (Sparta), Andrei Vlad (FCSB) şi David Lazar (Astra) sunt variantele de portari care apără constant la echipele lor de club şi ar putea fi soluţii pentru poarta naţionalei lui Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: nicolae dicaflorin nitaechipa nationalaportar 

viewscnt
Articole similare