Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Îngrijorare la FCSB! Mihai Stoica a dat verdictul după accidentarea lui Florinel Coman: "Va lipsi o perioadă îndelungată. S-a sacrificat pentru echipă"

EXCLUSIV | Îngrijorare la FCSB! Mihai Stoica a dat verdictul după accidentarea lui Florinel Coman: "Va lipsi o perioadă îndelungată. S-a sacrificat pentru echipă"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost lovită de ghinion în ultimele săptămâni. După cazurile de COVID-19 descoperite la echipă, staff-ul a primit şi vestea accidentării lui Florinel Coman, iar Mihai Stoica a oferit câteva detalii despre fotbalistul de la FCSB.

Mihai Stoica, despre accidentarea lui Florinel Coman: "Este mult mai gravă decât se aştepta"

Florinel Coman ar putea lipsi o lună de pe gazon, conform Gazetei Sporturilor, după o intrare cu talpa asupra sa în meciul cu Backa Topola, din turul secund preliminar Europa League. 

Vestea a venit într-un moment greu pentru FCSB, care abia a găsit un prim 11 cu Slovan Liberec şi care va improviza la meciul cu Poli Iaşi în echipa de start:

"Coman se simte foarte bine, dar, din nefericire, investigaţiile la care a fost supus au relevat faptul că accidentarea este mult mai gravă decât se aştepta şi decât ne arăta controlul clinic. Va lipsi o perioadă îndelungată, am vorbit mai devreme, are un moral bun şi ştiu că atunci când va reveni va fi mai puternic decât a fost îniainte de accidentare. S-a accidentat pentru că s-a sacrificat pentru echipă, a relizat că el trebuie să fie locomotiva şi uite că acel atac brutal îl ţine departe o perioadă destul de lungă", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Florinel Coman va rata meciul cu Poli Iaşi din Liga 1, dar şi partidele cu Dinamo şi Academica Clinceni. 

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FCSB, duminică, de la 21:45, pe Telekom Sport 1. Pintilii atacă în Copou cu o echipă "ciopârţită"

Afla mai multe despre: florinel comanmihai stoica 

viewscnt
Articole similare