Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Întâlnire de gradul zero între directorul general al lui Dinamo şi fanii din DDB. Ce acte le-a prezentat Couto suporterilor

EXCLUSIV | Întâlnire de gradul zero între directorul general al lui Dinamo şi fanii din DDB. Ce acte le-a prezentat Couto suporterilor

Superliga

Comentarii

Alex Couto, directorul general al lui Dinamo, s-a întâlnit sâmbătă cu fanii din Asociaţia Doar Dinamo Bucureşti şi le-a prezentat dovezile de plată, care arată că banii au fost trimişi în conturile clubului. Coute recunoaşte că face eforturi considerabile pentru a face rost de bani.

Dinamo a ajuns într-o situaţie foarte dificilă din punct de vedere financiar. Spaniolii care au preluat clubul nu au adus prosperitatea pe care au promis-o şi jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni. Însă noua conducere din Ştefan cel Mare a promis în mai multe rânduri că situaţia se va rezolva. Ieri, din informaţiile Telekom Sport, Alex Couto i-a chemat la discuţii pe fanii din DDB şi le-a arătat dovezile care arată că banii au fost trimişi înspre club.

Alex Couto, întâlnire cu fanii din DDB: ”Muncim din greu ca să avem bani”

Sâmbătă seara, după egalul cu Astra (1-1) - ultima clasată - Alex Couto a venit cu acelaşi mesaj pe care l-a prezentat şi la întâlnirea cu suporterii din DDB. Omul de afaceri spaniol a promis că banii vor intra săptămâna viitoare în conturile lui Dinamo, dar spune că cea mai mare problemă a clubului este poziţia din clasament. După 10 etape, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 6 puncte acumulate. 

”Nu am dat nicio explicaţie în ultimele săptămâni, pentru că muncim din greu ca să avem bani. Probabil că nu banii sunt problema, problema este fotbalul. Producem fotbal, banii sunt o unealtă ca să fim mai buni în fiecare zi, ca să  fim calmi, să ne facem treaba corect, dar cel mai important este fotbalul. 

(n.r. că nu au unde să stea, că nu au birouri) Încercăm să ne mutăm cât de repede putem. Avem un birou aici şi vrem să venim cât mai repede, dar trebuie să rezolvăm ultima problemă, pentru că biroul este gata acum. (Banii vor ajunge săptămâna viitoare?) Da”, a declarat Alex Couto. 

Alex Couto a evitat să le spună însă fanilor cine este adevăratul patron al lui Dinamo

În acelaşi timp, deşi promite transparenţă, directorul general al lui Dinamo a evitat să spună cine este adevăratul patron al clubului. Couto i-a îndemnat pe cei curioşi să meargă să consulte contractele:

”(Ce le puteţi spune fanilor, care sunt îngrijoraţi în legătură cu toate aceste discuţii?) Cred că nu sunt clare aceste lucruri. Nu ştiu de ce întrebaţi acest lucru. Problemele sunt altele. Este uşor să afli cine este patronul. Vă uitaţi în registre şi căutaţi informaţia”, a mai spus Couto. 

Afla mai multe despre: alex couto 

viewscnt
Articole similare