Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Întâmplare fabuloasă cu Dan Petrescu: ”Îi duceam sandvişuri, că nu-i ajungea mâncarea de la club” + Ce problemă mai puţin ştiută are ”Bursucul”

EXCLUSIV | Întâmplare fabuloasă cu Dan Petrescu: ”Îi duceam sandvişuri, că nu-i ajungea mâncarea de la club” + Ce problemă mai puţin ştiută are ”Bursucul”

Fotbal

Comentarii

Giovanni Becali s-a amuzat de stilul lui Dan Petrescu, cel care deseori se plânge în conferinţele de presă şi în discursurile publice pe care le are. Impresarul în vârstă de 28 de ani spune că Dan Petrescu are acest stil încă de când era un tânăr jucător.

Printre altele, Dan Petrescu este recunoscut şi pentru stilul pe care-l are în ieşirile publice. Antrenorul lui CFR Cluj se plânge deseori fie de forţa următorului adversar, fie de arbitraje, fie de lotul pe care îl are la dispoziţie. Giovanni Becali, cel care l-a reprezentat ca jucător, spune că acest stil este o tactică pe care Dan Petrescu o foloseşte încă de când era tânăr. 

Întâmplare fabuloasă cu Dan Petrescu: ”Îi duceam sandvişuri, ca nu-i ajungea mâncarea”

Giovanni Becali a povestit amuzat despre o întâmpare în care Dan Petrescu s-a plâns că nu primeşte suficientă mâncare la clubul la care evolua atunci. Este vorba despre perioada pe care a petrecut-o la Foggia, între 1991-1993 şi unde l-a avut antrenor pe legendarul Zdenek Zeman:

”Dacă i-a mers asta cu plânsul întotdeauna, continuă cu plânsul. Şi acum plânge, când îl chemi (n.r. când este telefonat) plânge. Dar eu îmi aduc aminte că avea 20 de ani când l-am dus la Foggia. Şi se plângea că îl aleargă Zeman, că nu ştiu ce. Îi duceam sandvişuri, că nu îi ajungea mâncarea, că Zeman le dădea cât trebuie. Ei făceau cantonamentul lângă Foggia, undeva sus, unde nu creştea o iarbă verde. Numai stâncă”, a povestit Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Problema mai puţin ştiută a lui Dan Petrescu: ”El merge puţin strâmb”

În schimb, Giovanni Becali susţine că Zdenek Zeman a reuşit să-i ofere lui Dan Petrescu o pregătire care i-a asigurat o formă fizică excelentă. Fostul impresar al lui Dan Petrescu susţine că antrenamentele lui Zeman l-au ajutat pe Dan Petrescu şi la problemele pe care le are la spate şi care l-au urmărit toată cariera - un detaliu mai puţin ştiut despre antrenorul lui CFR Cluj:

”Dar Zeman l-a pregătit în cei doi ani pentru următorii ani. Şi fizic, şi cu spatele, şi cu tot. El a făcut o carieră întotdeauna cu stretching, că avea probleme cu spatele şi are că, el merge puţin strâmb, l-aţi văzut”, a mai spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare