Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Înţepătura discretă a lui Thomas Neubert pentru Nicolae Dică. Motivul pentru care n-a reuşit Alibec la FCSB

EXCLUSIV | Înţepătura discretă a lui Thomas Neubert pentru Nicolae Dică. Motivul pentru care n-a reuşit Alibec la FCSB

Superliga

Comentarii

Thomas Neubert susţine că Denis Alibec este un jucător cu foarte mult talent, dar care are nevoie de un antrenor care să-l înţeleagă. Declaraţie vine în contextul în care Alibec l-a învinovăţit pe Nicolae Dică pentru forma foarte slabă pe care a avut-o la FCSB.

Thomas Neubert se declară fan al stilului lui Denis Alibec, cel considerat de mulţi un jucător foarte complicat. Însă fostul preparator fizic al FCSB-ului susţine că un astfel de jucător se poate transforma într-o forţă pe teren dacă antrenorul ştie cum să-l motiveze.

”Îmi place foarte mult. Îmi plac jucătorii cu caracter de ”bad boy”. Îmi plac foarte mult, pentru că aceşti jucători fac diferenţa pe teren. Când îl câştigi, fie că eşti preparator fizic sau antrenor, când îl respecţi cred că te răsplăteşte. Când îl critici tot timpul nu cred că este cea mai bună variantă. El nu va fi motivat”, a declarat Thomas Neubert pentru Telekom Sport.

După ce s-a transferat de la FCSB la Astra, Denis Alibec l-a acuzat pe Nicolae Dică pentru nerealizările sale. De altfel, cei doi se atacă reciproc de fiecare dată când au ocazia.

Afla mai multe despre: thomas neubertfcsbdenis alibecnicolae dica 

viewscnt
Articole similare