Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Internaţionalul de tineret care din iarnă va juca la FCSB mărturiseşte: ”Am refuzat vacanţa. Vreau să fiu pregătit pentru noul sezon”

EXCLUSIV | Internaţionalul de tineret care din iarnă va juca la FCSB mărturiseşte: ”Am refuzat vacanţa. Vreau să fiu pregătit pentru noul sezon”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre experienţa de la turneul final din Italia şi San Marino. Internaţionalul de tineret a discutat şi despre viitorul său la FCSB.

Darius Olaru a participat la turneul final al Campionatului European din Italia şi San Marino, dar a revenit rapid la pregătirile echipei Gaz Metan Mediaş, unde va rămâne până în iarnă: ”Am refuzat vacanţa, dar îmi doream să reiau pregătirile pentru că ne aşteaptă un sezon important. S-au făcut şi câteva transferuri şi vrem să omogenizăm echipa pentru viitoarea stagiune” a declarat Olaru pentru Telekom Sport.

Participarea la Euro 2019 a fost un real câştig pentru tânărul fotbalist de la Mediaş. Olaru a debutat la o astfel de competiţie şi a analizat pentru Telekom Sport experienţa din Italia şi San Marino: ”Turneul final a fost o experienţă extraordinară pentru mine, pentru că nimeni nu se aştepta să avem aceste rezultate. Am încercat să luăm meci cu meci şi să obţinem cât se poate. Peste toate, cred că am fost surpriza acestui campionat european. Primul meci a fost cel mai important, şi pentru noi şi pentru croaţi. Chiar dacă scorul a arătat altceva, partida a fost foarte grea. Românii au fost alături de noi. Nu ştiu pe câte stadioane din ţară trăieşti aşa ceva. Am făcut mulţi români mândri şi asta a fost extraordinar” a mărturisit Olaru. Viitorul jucător de la FCSB a vorbit şi despre eliminarea în faţa Germaniei şi a explicat care a fost momentul decisiv în opinia sa: ”Cu Germania cred că în partea a doua am intrat ceva mai obosiţi. Cred eu că la ocazia lui Puşcaş, dacă făceam 3-1 probabil că intram mai bine şi cine ştie ce s-ar fi putut întâmpla” a mai spus Olaru.

Din iarnă, Darius Olaru trece la FCSB, echipă care a plătit 600 de mii de euro pentru transferul său. Mijlocaşul medieşean mărturiseşte că nu se gândeşte încă la această mutare, dar susţine că păstrează legătura cu fostul său coechipier Iulian Cristea: ”Eu îmi doresc să joc, fie că merg la FCSB, fie că rămân aici. Am o vârstă încă fragedă să zic aşa şi este important să joc. Foştii colegi m-au întrebat când o să vin, dar momentan sunt aici. Nu stau să mă gândesc prea mult la FCSB. Mă înţeleg foarte bine cu Iulian Cristea, probabil şi acolo când o să merg, tot cu el voi sta în cameră. Glumeam cu el şi îmi spunea că mă aşteaptă în primăvara Europa League. Mi-a zis că dacă ajung în iarnă vrea să mai joc şi eu în cupele europene. Cred eu că anul trecut o să-l ştergem cu buretele după participarea echipelor româneşti în Europa şi va fi mai bine în acest an” a mai spus Olaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Vezi mai jos interviul integral cu Darius Olaru realizat de colegul nostru, Ovidiu Ionescu, în cantonamentul din Marbella.

Afla mai multe despre: darius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare