Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu cu Ana Bogdan. Cum a primit convocarea pentru Fed Cup: ”Îmi place că e şi Simona Halep cu noi”

EXCLUSIV | Interviu cu Ana Bogdan. Cum a primit convocarea pentru Fed Cup: ”Îmi place că e şi Simona Halep cu noi”

Tenis

Comentarii

Ana Bogdan, jucătoarea care a înlocuit-o pe Simona Halep în echipa de Fed Cup, spune că a fost uşor timorată la început, dar s-a relaxat şi este gata de meciurile cu Canada.

Ana Bogdan a fost varianta aleasă de FRT pentru înlocuirea Simonei Halep, care n-a reuşit să-şi revină după accidentarea suferită la gleznă, în primul tur la Australian Open. Jucătoarea în vârstă de 25 de ani spune că fost luată uşor pe nepregătite de veste, dar acum se simte pregătită.

Cum te simţi?

Foarte bine. La început am fost un pic mai încordată, mai crispată. Zilele trecute chiar am jucat mult mai bine. Dar a doua parte a antrenamentului, cu Raluca şi cu Will, am fost mult mai relaxată şi am simţit mult mai bine mingea.

De la ce a venit această crispare?
Mi s-a părut că am fost tot aşa, pe fugă, de dimineaţă. Nu ştiu, ăsta a fost sentimentul. Dar pe urma mi-am revenit, a fost OK.

Atmosfera e bună?
Da, îmi place, îmi place tare mult că vin în fiecare zi şi, mai ales copiii, să îi văd aproape de noi. Şi îmi place că vin să ne urmărească, este mare lucru şi sper să aibă ce învăţa de la noi.

Fizic cum eşti?
Da, sunt ok.

Irina se ţinea la un moment dat de pulpa dreaptă...
Nu, nu cred. Niciuna dintre noi nu are nimic, exceptând-o pe Simona, care ştiţi că are mici probleme. Dar în rest suntem toate în regulă, ne simţim bine.

E ciudat să o vezi pe Simona pe margine?
Nu, îmi place să fie şi ea aici cu noi. Este normal, pentru că după antrenamente sau seara, când ieşim împreună, vorbim destul de mult. Şi mie una îmi place să o am pe Simona aproape şi să primesc sfaturi sau toate să comunicăm şi să discutăm cu ea.

Sunteţi o mică gaşcă...
Da, cum ar trebui să fim de fiecare dată.

Cum ţi se pare suprafaţa?
La început mi s-a părut destul de rapidă, dar acum e OK, mi se pare... adică vine mingea bine, sare destul de bine, nu sunt... nu am simţit diferenţe foarte mari faţa de ultimul turneu la care am jucat.

Şi temperatura la nivelul suprafeţei?
În sală mi se pare destul de cald. Chiar am zis din prima zi că mi se pare destul de cald şi a fost un pic deranjant, că e aerul destul de uscat, nu am putut să respirăm prea bine, chiar toate fetele au spus. Însă pe parcurs ne-am mai obişnuit şi ne-au şi ajutat, au mai redus din căldură, au mai băgat aer rece, deci e OK.

Când o să se  umple o să fie şi mai cald...
Da, tocmai de asta am spus că ar trebui să bage aer rece în loc de aer cald.

Afla mai multe despre: ana bogdanfed cupromaniacanada 

viewscnt
Articole similare