Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu cu Bogdan Planic: ”Mă simt foarte bine în România!” Ce spune despre cazul Alibec şi mesajul pentru CFR Cluj

EXCLUSIV | Interviu cu Bogdan Planic: ”Mă simt foarte bine în România!” Ce spune despre cazul Alibec şi mesajul pentru CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic se pregăteşte alături de FCSB la Braşov, în primul cantonament susţinut de FCSB în această vară. Fundaşul sârb spune că este mulţumit de condiţii şi speră că toate aceste antrenamente să-i ajute să câştige titlul în sezonul următor.

Bogdan Planic a venit la FCSB la începutul sezonului trecut şi a fost unul dintre cele inspirate transferuri făcute de vicecampioana României. Fundaşul de 26 de ani s-a impus rapid şi a avut evoluţii constant bune. Acum, porneşte cu gânduri mari pentru sezonul viitor şi speră să reuşească să prindă şi naţionala Serbiei.

Eşti pentru prima oară aici, la Braşov ...
Sunt pentru prima oară aici, la Braşov, sunt condiţii bune, nu este aşa cald ca la Bucureşti sau Belgrad. Mă simt bine, avem terenuri bune, o sală pusă la punct, avem toate condiţiile necesare pentru primul cantonament al acestui sezon.

Şi, totodată, să pregătiţi revanşa şi a câştiga titlul în sezonul viitor
Sper ca în stagiunea următoare să avem mai mult noroc decât sezonul precedent.

A fost vorba doar despre ghinion în sezonul trecut ?
Nu putem vorbi doar despre ghinion, dar până la urmă şansa a decis în final. Vreau să îi felicit pe cei de la CFR Cluj, au meritat titlul şi sper ca anul viitor să ne felicite ei pe noi.

Grupele Europa League reprezintă un alt obiectiv al vostru...
Da, cred că începem în al doilea tur preliminar, va fi dificil, dar sper că, la fel ca anul trecut, să ajungem în grupe şi chiar mai mult.

La fel ca anul trecut, antrenorul echipei este Nicolae Dică, sunt incertitudini în privinţa viitorului lui  
Nu am citit presa română pentru că nu înţeleg limba, pricep ceva, dar nu aşa bine, nu ştiu dacă aceste lucruri care au apărut în presă sunt adevărate, dar sunt încântat că Dică a rămas antrenorul nostru.

În acelaşi timp, Denis Alibec rămâne acasă, nu este în planurile antrenorului pentru sezonul următor.
Nu pot eu să comentez aşa ceva, nu ştiu ce s-a întâmplat , nu ştiu de ce nu este cu noi, îi urez tot binele din lume.

Nu sunt foarte multe noutăţi, Teixeira a semnat un nou contract , Moruţan este şi el un jucător nou.
Cred că, după Cupa Mondială, vor fi mult mai multe transferuri şi trebuie să aşteptăm până atunci. Avem o echipă bună, este problema antrenorului şi a staff-ului său să se gândească la transferuri.

Ai avut un sezon bun, nu ai marcat totuşi atât de multe ori pe cât ţi-ai fi dorit...
Mai degrabă, dacă ne raportăm la numărul şanselor pe care le-am avut, aş fi putut să marchez 1-2 goluri în plus, dar sper să fie mai bine sezonul viitor.

Cum este viaţa ta în România după un an petrecut aici?
Este aproape un an, sunt foarte satisfăcut, este similară cu cea pe care o aveam în Serbia. Mentalitatea oamennilor este foarte apropiată, foarte mulţi oameni vorbesc engleza, a fost mai uşor să mă adaptez. Am început să învăt şi româna puţin ( ne spui câteva cuvinte?), nu sunt aşa stăpân pe mine, înţeleg bine, dar nu pot vorbi, deocamdată.

Este o limbă dificilă?
Pentru mine este, pentru că este latină, pentru mine ar fi fost mai ulşor de învăţat dacă aş fi fost nevoit să învăţ rusă decât română.

Cel mai important meci al Serbiei va fi contra Braziliei...
Multă lume din Serbia va merge la acel meci,  este euforie în Serbia pentru că facem parte dintr-o grupă cu Brazilia, sper să putem obţine un rezultat bun.

Pentru tine, naţionala este un obiectiv...
Sigur, pentru orice jucător din lume, naţionala este un obiectiv şi sper să ajung şi acolo.

Ai prieteni acolo, pe cine?
Îi cunosc pe toţi,  toţi sunt prietenii mei.
 

Afla mai multe despre: fcsbbogdan planicliga 1 

viewscnt
Articole similare