Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu cu jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să-l dea afară după primul meci: ''Îmi este dor de România"

EXCLUSIV | Interviu cu jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să-l dea afară după primul meci: ''Îmi este dor de România"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul bulgar Hristo Zlatinski a sosit în România din postura de jucător de echipă naţională şi s-a întors în ţara sa natală pe uşa din dos, după un nou episod tragi-comic ce l-a avut ca protagonist pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Hristo Zlatinski a sosit în România în vara lui 2015, când Universitatea Craiova a plătit celor de la Ludogoreţ Razgrad 100.000 de euro. Fotbalistul avea 12 meciuri în echipa naţională a Bulgariei, iar din primele aparenţe pe Ion Oblemenco şi-a demonstrat valoarea. Au fost trei ani buni pentru el în Oltenia, apoi a făcut mutarea la FCSB, acolo unde Gigi Becali avea mari aşteptări de la el.

Numai că patronul celor de la FCSB este extrem de greu de convins, iar răbdarea nu este cea mai mare virtute a sa. În primul meci a fost înlocuit la pauză, iar Gigi Becali a declarat după meci: "Îmi pare rău că l-am luat". La scurt timp, bulgarul a fost înştiinţat rapid să-şi caute echipă. A semnat cu formaţia din ţara sa natală, Botev Vratsa, în vara lui 2019.

Ajuns la 35 de ani, Zlatinski a recunoscut, într-un interviu pentru Telekom Sport, că a rămas oltean chiar şi după ce a părăsit România, şi că nu se aştepta ca prietenul Bălgrădean să plece de la FCSB la CFR Cluj.

(Ce faci Hristo? Cum o mai duci?)
- Sunt foarte bine, stau acasă cu familia, cu copiii. Mereu când am timp alerg pe stradă. E bine, nu avem prea mulţi pacienţi cu coronavirus

(Nu îţi e dor de România?)
- Îmi e dor foarte mult. Mă uit la toate meciurile Craiovei. Cea mai bună perioadă a fost acolo, trei ani. A fost frumos, m-a respectat lumea, m-am simţit foarte bine acolo.

(De FCSB îţi e dor puţin?)
- Puţin şi la Steaua, am şi acolo prieteni buni. 

(Prietenul tău cel mai bun de la FCSB se duce la CFR - Cristi Bălgrădean)
- M-a surprins foarte mult. Nu m-am aşteptat. Eu campioana vreau să fie Craiova, dar cred că CFR are cea mai bună echipă. FCSB e după ei şi Craiova. Am vorbit cu Moţi, cel mai bun portar. E fratele meu şi vorbesc cu el când am timp. Vorbim despre fotbalul românesc, bulgar, tot.

(Posibil duel România - Bulgaria în finala barajului pentru EURO)
- O să fie un meci frumos. Eu sper să fie acest meci, România - Bulgaria. 

(Şi cine o să se califice la EURO?)
- Bulgaria!

(Cine ţi-a pus cele mai mari probleme în Liga 1?)
- Cele mai mari probleme le-am avut cu Culio, de la CFR.

  • 112 meciuri, 9 goluri şi 13 pase de gol are Zlatinski pentru U Craiova.
  • 5 meciuri are Zlatinski pentru FCSB
  • 13 meciuri are Zlatinski pentru Botev Vratsa.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare