Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu cu Vasile Mogoş, surpriza pe care o pregăteşte Contra pentru naţională: ”E un vis care mi se împlineşte”

EXCLUSIV | Interviu cu Vasile Mogoş, surpriza pe care o pregăteşte Contra pentru naţională: ”E un vis care mi se împlineşte”

Echipa națională

Comentarii

Vasile Mogoş a fost urmărit de Cosmin Contra în Cremonese - Palermo 2-0 şi ar putea fi chemat la echipa naţională. Fundaşul lui Cremonese spune că acesta a fost visul său încă de când s-a apucat de fotbal.

Vasile Mogoş este un nume care a apărut de nicăieri, dar care a fost scos în faţă de Cosmin Contra. Titular la Cremonese, în Serie B, Mogoş are 26 de ani, joacă fundaş dreapta şi a evoluat doar în Italia. Mogoş se declară foarte entuziasmat de faptul că selecţionerul a venit să-l urmărească şi speră să primească şi convocare:

”E un vis care mi se împlineşte. De când sunt mic lucrez cu sacrificii şi cu tot ca să ajung la obiectivul ăsta. Nu credeam, când eram mic bineînţeles că nu credeam că o să ajung unde am ajuns acum. Dar nu mă las şi vreau să ajung la naţională. Obiectivul meu acesta este. Mulţumesc frumos că a venit Cosmin Contra să mă vadă. Şi sper, cât mai curând, să continui aşa şi să am şi eu posibilitatea să vin în România, în ţară.

(n.r. dacă merită să vină la naţională) Eu cred că pentru mine şi pentru familia mea, cred că da. Am muncit o viaţă să ajung unde sunt. Şi Doamne ajută, sper să ajung la naţională. Eu nu pot să compar campionatul meu cu cel din România, pentru că nu am jucat niciodată. Dar e foarte greu. Multă lume spune că e liga a doua, dar liga a doua e foarte grea aici. Campionatul italian e mult tactic. Şi, după mine, cred că da. Depinde de selecţioner dacă vrea să mă cheme.

”(n.r. Ce impresie îţi lasă naţionala României? Eşti optimist în privinţa participării la CE? Ştii grupa?) Da, am văzut. O să debutăm la Cluj, acolo e primul meci. Doamne ajută, poate ajung şi eu acolo. În ultima perioadă m-am uitat, mi-a plăcut echipa”, a declarat Vasile Mogoş pentru Telekom Sport.

Contra: ”Nu e un fundaş ofensiv!” Mogoş: ”Îmi place să atac mult poarta”

Concluzia lui Cosmin Contra, după ce l-a văzut, a fost că îşi face foarte bine treaba în apărare, dar că nu este prea ofensiv: ”Mogoş este un fundaş lateral foarte puternic, foarte înalt, are aproape 1.88, aproape de 1.90 metri. Foarte puternic în duelurile unu contra unu. Nu este un fundaş lateral foarte ofensiv, dar la faze fixe, la duelurile unu contra unu, este un jucător puternic. Trebuie urmărit în continuare şi vedem în funcţie şi de ce necesităţi avem la meciurile viitoare, dacă poate să fie o soluţie pentru echipa naţională sau nu”, a spus Contra pentru Telekom Sport.

Mogoş îl contrazice însă pe selecţioner: ”Sunt un fundaş care îmi place să atac poarta. Am avut întotdeauna goluri în campionat. Dar astăzi poate era un meci  mai greu şi antrenorul a cerut să stau un pic mai în spate”.

Afla mai multe despre: vasile mogoscremoneseserie bcosmin contraromania 

viewscnt
Articole similare