Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Intrarea lui Artean la Cicâldău analizată la Minutul 91: "Nu are niciun fel de scuză!" Cristi Balaj: "Un fault grosolan, cu intensitate excesivă!"

EXCLUSIV Intrarea lui Artean la Cicâldău analizată la Minutul 91: "Nu are niciun fel de scuză!" Cristi Balaj: "Un fault grosolan, cu intensitate excesivă!"

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins clar Viitorul Constanţa, scor 4-1. In startul meciului, Andrei Artean a fost eliminat după o intrare dură la Cicâldău.

Începutul de meci dintre Viitorul şi Craiova o fost umbrit de un eveniment nefericit.

Andrei Artean l-a lovit din spate pe Alexandru Cicâldău, la nivelul cefei, iar fotbalistul oltenilor a picat ca secerat, fără cunoştinţă, la pământ, spre disperarea jucătorilor celor două echipe.

Artean a fost eliminat, iar partida a fost întreruptă pentru cinci minute.  În cadrul emisiunii de analiză Minutul 91 de la Telekom Sport, fostul mare arbitru Cristi Balaj şi legendarul Cornel Dinu au analizat alături de Dan Udrea acest moment horror petrecut pe arena din Ovidiu.

"Un arbitru, la asemenea faze, nu trebuie să se grăbească să acorde măsura disciplinară. Mai ales că nu ai cum să nu vezi jucătorul cum cade. Deja ai semne de întrebare. Trebuie să vezi ce efect a avut acest atac asupra jucătorului faultat. Un fault grosolan. Nu ştiu neapărat dacă aş numi comportare violentă, este la limită. Apărătorul Artean a calculat greşit că el ar putea să lovească mingea şi nu a ţinut cont de consecinţe, nu l-a interesat prezenţa adversarului. Şi vorbim de o intensitate excesivă de atac, cartonaşul roşu este corect. Chiar dacă a dat cap în cap, Artean a avut grijă să folosească partea tare a capului." a explicat expertul Telekom Sport, Cristi Balaj.

"Atacul lui Artean nu are niciun fel de scuză, este un atac la intimidare. Este un atac care, din plecare, a avut tentă agresivă de a-l lovi pe Cicâldău. Probabil pentru a-l impresiona, pentru că un jucător cu anumită logică, în minutul 3, nu atacă de asemenea manieră la mijlocul terenului" a declarat şi Cornel Dinu, unul dintre invitaţii permanenţi ai emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinucristi balaj 

viewscnt
Articole similare